EUROLEAGUE

Πρόστιμο 9.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο 9.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.000 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για όσα έγιναν στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έξτρα μέτρα ασφαλείας υποσχέθηκε η ΚΑΕ, γίνεται έρευνα για τα σχόλια κατά της διοργανώτριας αρχής

Πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου του ο οποίος πέταξε αντικείμενα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη εβδομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι του TOP-16.

Ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας έχοντας λάβει υπόψιν του και την καταγγελία την οποία έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ζητώντας την τιμωρία της έδρας των "πράσινων", αποφάσισε πως το πρόστιμο θα ήταν η πιο δίκαιη τιμωρία.

Έτσι, οι "πράσινοι" θα έχουν κανονικά τον κόσμο στο πλευρό τους στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη (16/4) και Πέμπτη (18/4).

Στην επίσημη ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός υποσχέθηκε να λάβει έξτρα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να διεξαχθούν οι εντός έδρας αγώνες των "πράσινων" χωρίς άλλα απρόοπτα.

"Η Ευρωλίγκα πιστεύει ότι ο 6 φορές πρωταθλητής Ευρώπης είναι έτοιμοι να τιμήσουν τη μεγάλη τους παράδοση, φιλοξενώντας τους εντός έδρας αγώνες τους με την ίδια ασφάλεια και σεβασμό για το παιχνίδι, όπως η διοργανώτρια αρχή περιμένει από όλες τις ομάδες", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωλίγκα ενημερώνει ότι διεξάγεται έρευνα για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν κατά της διοργανώτριας αρχής από τον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ