EUROLEAGUE

Preview: Αρμάνι - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Preview: Αρμάνι - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται στο Mediolanum Forum τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (30/01, 21:30), με τις δυο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-'12, όταν μοιράστηκαν τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 2-2 στο TOP-16 της Euroleague ενώ έχουν αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και την Λαμποράλ Κούτσα.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν ποδαρικό στα θετικά αποτελέσματα στο TOP-16 κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στον Ε' όμιλο στην προσεχή αναμέτρηση με την Αρμάνι.

''Το επόμενο παιχνίδι στην Euroleague είναι πολύ σημαντικό. To Μιλάνο βρίσκεται στο 2-2 μετά τις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις στο TOP-16 ενώ εμείς είμαστε στο 1-3. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι'' αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

-Ο κόουτς της Αρμάνι, Λούκα Μπάνκι, έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες φέτος.

-Ο Κιθ Λάνγκφορντ φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στη διοργάνωση (6.8). Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι τρίτος (6.3).

-Ο Κέρτις Τζέρελς αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τη σεζόν 2011-'12 ενώ ήταν συμπαίκτης των Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ομέρ Ονάν, Εμίρ Πρέλντζιτς και Οζγκούζ Σαβάς.

-Ο πατέρας του Αλεσάντρο Τζεντίλε, Νάντο, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

-Για τη Φενέρμπατχσε/Ούλκερ, ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει χρησιμοποιήσει 10 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες των Τούρκων.

-Ο Λίνας Κλέιζα μετράει 14 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

-Ο Μπο ΜακΚάλεμπ έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο στα έξι τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση.

-Παράλληλα, υπήρξε συμπαίκτης του φόργουορντ της Αρμάνι, Ντέιβιντ Μος, στη Σιένα την περίοδο 2010-'12.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ