EUROLEAGUE

Πολυτιμότερος ο Βασιλειάδης

Πολυτιμότερος ο Βασιλειάδης
INTIME SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση των τρίτων αγώνων της σειράς των προημιτελικών, ο Κώστας Βασιλειάδης αναδείχθηκε MVP, βοηθώντας τη Μπιλμπάο να μειώσει σε 2-1 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ! (vid)

Ο Κώστας Βασιλειάδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τρίτων αγώνων των προημιτελικών, καθώς ήταν εκείνος που βοήθησε τη Μακάμπι να φτάσει στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ελληνική υπόθεση ήταν ο τίτλος του MVP της σεζόν με τον Κώστα Βασιλειάδη να κερδίζει στο νήμα τον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού.

Ο γκαρντ της Μπιλμπάο πέτυχε 22 πόντους στη νίκη της Μπιλμπάο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 94-81. Επίσης είχε 6 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ, συγκεντρώνοντας 21 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Από την άλλη, 20 βαθμούς συγκέντρωσε ο Σλούκας που ήταν σχεδόν αλάνθαστος στην εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα, καθώς έχασε μόνο ένα σουτ, ενώ 25 βαθμούς είχε ο Νέναντ Κρστιτς του οποίου πάντως η ομάδα ηττήθηκε.

"Εδώ στο Μπιλμπάο γουστάρω"

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για τον τίτλο του MVP στον Sport 103: " Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έπαιζα 10 λεπτά, δεν έβαζα πόντο και η ομάδα κέρδιζε. Ο αγώνας είναι χαρά. Το θέμα είναι να μπαίνεις και να γουστάρεις. Και το έχω καταλάβει εδώ στο Μπιλμπάο. Ολα είναι οικογενειακά εδώ. Το μπάσκετ σου δίνει κάθε στιγμή ένα διαφορετικό συναίσθημα. Πίστευα χθες ότι δε μπορούσαμε να χάσουμε με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Με αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο πίστεψα πως ήμουν στην Ελλάδα".

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, τόνισε: " Δε γινόταν να το χάσουμε το παιχνίδι. Ολοι μέσα στον αγώνα προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και για τον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο, χάσεις-κερδίσεις να σε χειροκροτούν".

Οσο για τον ΠΑΟΚ, είπε: " Είναι ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο ΠΑΟΚ. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πιο παλιά και στην Ευρώπη. Με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις θα μπορέσει να ξαναγυρίσει εκεί που πρέπει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου το καλύτερο. Και κάποια στιγμή εμείς που αγαπάμε την ομάδα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στον ΠΑΟΚ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ