EUROLEAGUE

Πλάθα: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Πλάθα: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Παρά την ήττα της Ζαλγκίρις, ο Χοάν Πλάθα σχολίασε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για καλύτερη συνέχεια

Αποστολή στο Κάουνας, Βασίλης Δελής

Ο Χοάν Πλάθα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό που βρήκε τη Ζαλγκίρις να χάνει για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας, τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

"Ήταν μία πολύ κακή αναμέτρηση. Δε βρεθήκαμε σε καλή βραδιά, φάνηκε απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε πολύ καλά. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να μη τα επαναλάβουμε", σχολίασε ο Χοάν Πλάθα και συνέχισε:

"Αν μία ομάδα νικάει μόνο σε ένα ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είναι άξια της νίκης. Αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, επειδή συνεχίζουμε πρώτοι στον όμιλο. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα".

Από την πλευρά του, ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ σχολίασε: "Δεν παίξαμε καλά. Δεν παίξαμε το παιχνίδι το παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει στην επίθεση. Απόψε είδαμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Είχε διαβάσει το παιχνίδι μας και αυτό το έδειξε με την άμυνά του, ενώ παράλληλα έπαιξε και πολύ καλά στον επιθετικό τομέα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ