EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Μάχη μέχρι το τέλος"

Πεδουλάκης: "Μάχη μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερη μνεία στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού που έσπασε το passing game της Λαμποράλ έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης που ωστόσο ξεκαθαρίζει πως είναι ακόμα πολύ νωρίς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ευχαριστημένος από το "διπλό" της ομάδας του αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας.

Άλλωστε οι "πράσινοι" έχουν ακόμα μπροστά τους 12 παιχνίδια και ο "Άρτζι" δήλωσε πως για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται διάρκεια και υγεία.

"Ήταν μια καλή νίκη για εμάς γιατί η Λαμποράλ Κούτσα, είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που πρωτίστως θέλαμε ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη.

Το σημαντικότερο είναι ότι στην άμυνα σπάσαμε το passing game της Λαμποράλ Κούτσα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου", σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Είναι ένας δύσκολος και σκληρός όμιλος αποτελούμενος από πολλές καλές ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος σχετικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν. Είναι μια σειρά 14ων αναμετρήσεων, οπότε απαιτείται διάρκεια. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Σέρτζιο Σκαριόλο, δήλωσε: ''Ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι όμως ελέγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε, όμως κάποια λάθη στην τελευταία περίοδο κι έτσι αυξήθηκε η διαφορά.

Χάσαμε τη δύναμη και τη σταθερότητά μας, πήραμε κάποια βιαστικά σουτ και κάναμε κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Επιτρέψαμε στους σουτέρ του Παναθηναϊκού να πάρουν κάποια εύκολα σουτ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε τον έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου που στηρίζεται στη φυσική δύναμη και διαθέτει αθλητικούς παίκτες σε κάθε θέση. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει το κάτι παραπάνω. Άξιζαν τη νίκη''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ