EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

Πεδουλάκης: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, ενώ συνεχάρη την Αρμάνι για τη νίκη της

Απών χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του, ενώ τόνισε η Αρμάνι νίκησε στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του "Mediolanum Forum".

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο", σχολίασε ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Όσον αφορά τον κόσμο που είχε στην εξέδρα ο Παναθηναϊκός επισήμανε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά".

Από την πλευρά του, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος σχολίασε: "Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν κακό, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, αλλά προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και ήμασταν κοντά μέχρι το τέλος. Ήταν όμως ένα βήμα μπροστά από μας και δεν μπορέσαμε να ολοκλήρωσουμε την αντεπίθεσή μας.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη Μιλάνο το γεγονός ότι πέτυχε πολύ μεγάλα σουτ στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, όταν κι έχτισαν μία σπουδαία διαφορά. Δεν είμαστε χαρούμενοι που κρατήσαμε τη διαφορά, ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει στον όμιλο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά".

Μπάνκι: "Πολλά λάθη στο δ' δεκάλεπτο"

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του στο β' ημίχρονο: "Aπόψε είδατε την καλύτερη και τη χειρότερη δουλειά μου. Είκοσι τέλεια λεπτά, στα οποία ο καθένας έκανε τη δουλειά του, αλλάξαμε πολλούς παίκτες στο παρκέ βελτιώνοντας την ποιότητα μας. Παίξαμε τα καλύτερα 20 λεπτά μας, αυτή τη σεζόν. Αλλά αυτή είναι μία τρελή δουλειά, ειδικά όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα.

Κάναμε πολλά λάθη στο δ' δεκάλεπτο και θεωρώ ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε το ποσοστό μας από τη γραμμή των βολών. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο τέλος αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Νικήσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και αποδείξαμε ότι αξίζουμε την θέση μας στη βαθμολογία. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να προχωρήσουμε μπροστά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ