EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Η πίεση σφυρηλατεί..."

Πεδουλάκης: "Η πίεση σφυρηλατεί..."
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι η πίεση σφυρηλατεί χαρακτήρες, αναφέρθηκε στον Μπανκς λέγοντας πως ακόμα προσπαθεί να καταλάβει το παιχνίδι και αρνήθηκε να μιλήσει για τον Καπόνο

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λ. και της νίκης των "πράσινων" με σκορ 80-72, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην χαλαρότητα που έδειχνε η ομάδα του με αποτέλεσμα να χάνει εύκολα τη διαφορά που κέρδιζε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε επίσης στα πολλά λάθη της ομάδας του και τους δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς της ομάδας.

"Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να χαλαρώσεις. Πόσες φορές πήραμε διαφορά και η Ολίμπια επέστρεψε", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής για συνεχίσει:

Είχαμε καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι και άλλες που δεν ήταν τόσο καλές. Ήμασταν ομαδικοί για αυτό είχαμε και 20 ασίστ. Καλύψαμε το πρόβλημα που ήταν αναμενόμενο με τον Μπέινς κάτω από το καλάθι. Παίξαμε αρκετά καλά στο κομμάτι αυτό. Από λάθη δικά μας και από δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς η Ολίμπια έβαζε τρίποντα που την έβαζαν μέσα στο παιχνίδι.

Το ματς σήμερα ήταν σημαντικό και άλλους δύο λόγους. Ο Δημήτρης με τις 8 ασίστ πέρασε τρίτος στη σχετική λίστα και ο Τσαρτσαρής τρίτος σε συμμετοχές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δύο".

Για την εμφάνιση του Μπανκς: "Είναι ένα παιδί με προσωπικότητα. Δεν είναι έτοιμος ακόμα. Δεν ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλει ακόμα παιχνίδια για να καταλάβει. Η κανονική περίοδος είναι διαφορετική σε σχέση με το ΝΒΑ. Βοήθησε αρκετά και σε οργανωτικό και σε εκτελεστικό κομμάτι. Πιστεύω ότι λόγω κόπωσης θα κάνει μια κοιλιά".

Για το εάν η πρόκριση θα απελευθερώσει τους πράσινους και θα παίξουν καλύτερα στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου: "Ίσως. Η πίεση σφυρηλατεί. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να παίζεις με αυτή. Υπήρχαν παιδιά που ξεκίνησαν μουδιασμένα και τώρα παίζουν καλύτερα, όπως για παράδειγμα ο Μάικ (σ.σ. Μπράμος)".

Για τον Καπόνο δεν θέλησε να μιλήσει λέγοντας: "Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που έπαιξαν. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και η ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα. Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους 16 και το καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα παιδιά θα δώσουν ακόμα 14 παιχνίδια. Κάποια παιδιά ξέρουν να το διαχειρίζονται κάποια άλλα όχι. Δεν το ξέρουν αλλά θα το μάθουν".

Φιλιπόφσκι: "Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό"

Στην αντίπερα όχθη, ο Σάσο Φιλιπόφσκι υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα, αλλά μπήκαμε καλά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό και δεν μπήκαμε στον αγώνα όσο δυνατά θα ήθελα.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε άλλα δέκα λεπτά για να κερδίσουμε το ματς. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε κάποια τρίποντα ο Παναθηναϊκός και ανέβασε τη διαφορά. Εμείς όταν κατεβάσαμε τη διαφορά στους πέντε είχαμε δύο ελεύθερα τρίποντα αλλά δεν τα βάλαμε.

Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα κέρδισε. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ