EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε φρεσκάδα, ούτε βενζίνη"

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε φρεσκάδα, ούτε βενζίνη"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε φρεσκάδα και ότι υγιής θα ανταπεξέλθει στη συνέχεια των υποχρεώσεων του

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα των "πράσινων" στις λεπτομέρειες, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας του που κράτησε τους αντιπάλους στους 58 πόντους, αλλά τόνισε πως ήταν κακή επιθετικά.

Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά στην έλλειψη φρεσκάδας της ομάδας του, που τελικά της κόστισε.

"Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τακτική στο αμυντικό κομμάτι. Καταφέραμε να κρατήσουμε τη Ρεάλ στους 58 πόντους, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν κακοί στην επίθεσή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Πληρώσαμε την κόπωση βασικών παιδιών που έχουν μείνει καιρό έξω", σχολίασε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Είναι ένας όμιλος πολύ κλειστό. Βλέπουμε και τα αποτελέσματα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτό το κομμάτι που τώρα είναι εναντίον μας".

Για την επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Όταν τα βασικά μας παιδιά που είναι πολύ καιρό έξω. Παιδιά που στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να πάρουν επιθετικές πρωτοβουλίες. Από την άλλη τα δύο αθλητικά μας παιδιά φορτώθηκαν πολύ γρήγορα με φάουλ.

Έχουμε πολλά προβλήματα και το πληρώσαμε. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Αυτή την εποχή λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε διακοπή όλες οι ομάδες είναι καταβεβλημένες. Εμείς έχουμε παιδιά τα οποία έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταπονηθεί. Παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια".

Για τη συνέχεια: "Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εντάξουμε τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα οποία αποτελούν βασικά κομμάτια της δημιουργίας μας. Ο Δημήτρης έκανε υπερπροσπάθεια να βοηθήσει. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε".

Σε ότι αφορά, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη υποστήριξε: "Ο Σόφο ήταν 1,5 μήνα έξω. Είναι τεράστιος χρόνος. Τώρα εδώ και μία εβδομάδα κάνει υπερπροσπάθεια. Νομίζω ότι τα 15 λεπτά είναι μεγάλος χρόνος.

Αν δείτε την ζημιά μας την έκαναν οι ψηλοί. Δεν είχαμε φρεσκάδα στην επίθεση. Δεν είχαμε βενζίνη".

Λάσο: "Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ"

Στην αντίπερα όχθη, ο Πάμπλο Λάσο συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και στάθηκε στο γεγονός ότι η Ρεάλ έπαιξε συγκεντρωμένα.

"Το πρώτο που θα κάνω είναι να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς αυτή", σχολίασε ο Ισπανός κόουτς και συμπλήρωσε:

"Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που θα μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς, αλλά πιστεύω ότι οι δύο ομάδες τα πήγαν πολύ καλά. Η κάθε ομάδα έκανε την δική τους προσπάθεια να κρατήσει την άλλη εκτός ρυθμού.

Καταφέραμε να μείνουμε στο ματς μέχρι το τέλος. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να μην μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξεφύγει. Περιμέναμε την ευκαιρία μας. Στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη σε έναν πολύ δυνατό όμιλο.

Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος και είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι μία σημαντική νίκη αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ