EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Κλειδί" ο έλεγχος των συναισθημάτων μας"

Πασκουάλ: "Κλειδί" ο έλεγχος των συναισθημάτων μας"

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

" Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός δεν περιμένω να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι του, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να βάλει κάποια νέα στοιχεία", τόνισε ο Πασκουάλ και πρόσθεσε:

" Περιμένω να γίνει ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Ο αντίπαλος σε όλα τα παιχνίδια του πάει σε χαμηλό σκορ και σε αυτό της Πέμπτης δεν πιστεύω να πάει σε κάτι διαφορετικό.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση παρότι έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια. Αν μας λείπει κάτι, πιστεύω πως θα μας το δώσει η έδρα. Ενα από τα "κλειδιά" θα είναι ο έλεγχος των συναισθημάτων μας.

Είναι η τρίτη φορά που οδηγούμαστε σε πέμπτο ματς έχοντας κερδίσει το τέταρτο. Στο παρελθόν τα έχουμε καταφέρει, αλλά σημασία έχει το τώρα. Ολοι ελπίζουμε να είμαστε νικητές και να έχουμε μπροστά μας στη συνέχεια μία νέα πρόκληση, το φάιναλ φορ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ