EUROLEAGUE

Πάνκο: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα, γιατί όχι και τη Ρεάλ;"

Πάνκο: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα, γιατί όχι και τη Ρεάλ;"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για νίκη επί της Ρεάλ έδωσε ο Άντι Πάνκο στο παιχνίδι της 17ης Ιανουαρίου, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να ζητάει σκληρή άμυνα για 40 λεπτά

Ο Άντι Πάνκο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για την ανάμετρηση της Μάλαγα με αντίπαλο τη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική του TOP-16, την Πέμπτη (17/1).

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Μάλαγα τόνισε πως αν η ομάδα του θα πρέπει να παίξει σκληρά για 40 λεπτά θα νικήσει.

"Πιστεύρω ότι έχουμε κάποιο μικρό πνευματικό πρόβλημα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά. Θα είναι εύκολο για εμάς, καθώς έχουμε καλή ομάδα, καλούς προπονητές και καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις", υποστήριξε ο Άντι Πάνκο και συμπλήρωσε:

"Είναι ένα πνευματικό θέμα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ, ειδικά από τη στιγμή που θα παίξουμε δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα. Έχουν 12 υπέροχους παίκτες, κορυφαίους. Ξέρω τον Πάμπλο Λάσο και την ομάδα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε. Ήδη νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα, οπότε γιατί όχι και τη Ρεάλ Μαδρίτης; Θα πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα για λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ