EUROLEAGUE

Οι "αιώνιοι" για καλύτερο αμυντικό και νέο παίκτη...

Οι "αιώνιοι" για καλύτερο αμυντικό και νέο παίκτη...
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, Στέφαν Λάσμε και Κάιλ Χάινς είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται μεταξύ εκείνων για το βραβείου του καλύτερου νέου παίκτη.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Στέφαν Λάσμε από πλευράς Παναθηναϊκού είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της φετινής Ευρωλίγκας.

Για τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Κάιλ Χάινς, ενώ υπάρχουν ακόμα δέκα υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο λόγος για τους Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι), Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ), Σο Τζέιμς (Μακάμπι), Τζαμόν Λούκας (Εφές), Σεργκέι Μόνια (Χίμκι), Ντέιβιντ Μος (Σιένα) και οι Βίκτορ Σάδα, Άντε Τόμιτς από την Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους καλύτερους νέους παίκτες είναι ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού μαζί με τους Αλεσάντρο Τζεντίλε (Μιλάνο), Ντρου Γκόρντον (Παρτίζαν), Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (Πρόκομ), Νίκολο Μέλλι (Μιλάνο), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέγιαν Μούσλι (Παρτίζαν), Νεμάνια Νέντοβιτς (Λιέτουβος Ρίτας), Ντάρκο Πλάνινιτς (Μακάμπι), Ματέους Πόνιτκα (Πρόκομ), Κλέμεν Πρέπελιτς (Ολίμπια Λ.), Σάσου Σαλίν (Ολίμπια Λ.), Λίο Ουέστερμαν (Παρτίζαν).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ