EUROLEAGUE

Οι απουσίες της εβδομάδας

Οι απουσίες της εβδομάδας

Το “κάθε γήπεδο και καημός” θα ισχύσει και για την 11η αγωνιστική στο ΤΟΡ16, καθώς οκτώ παίκτες (ενδεχομένως να γίνουν 9) δεν θα πατήσουν στα παρκέ της Euroleague.

Κάποιοι παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ, εδώ και καιρό. Σε ό,τι αφορά τα new entry της λίστας με τις απουσίες της Euroleague, οκτώ έχουν γράψει το όνομα τους και δεν αποκλείεται να γίνουν 9, αν ο Τέρενς Κίνσεϊ δεν καταφέρει να εμφανιστεί στο ματς της Παρτίζαν με τη Μακάμπι.

Στα θετικά, υπάρχουν και δυο επιστροφές. Διαβάστε τι θα ισχύσει στην 11η αγωνιστική του ΤΟΡ16.

O Γιώργος Πρίντεζης θα χρειαστεί να μείνει δυο μήνες εκτός, λόγω ραγίσματος στο πλευρό και όχι προβλήματος στη μέση, που ήταν η αρχική εκτίμηση. Αυτό που διαπιστώθηκε, ήταν ότι οι ενοχλήσεις στη μέση ήταν απόρροια του ραγίσματος στο πλευρό, το οποίο υπέστη πριν δυο μήνες ο φόργουορντ του Ολυμπιακού. Κατά συνέπεια, θα απουσιάσει από το ματς της Παρασκευής 21/3, με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα βάλει τα ρούχα της δουλειάς στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (Πέμπτη 20/3, 21.45), καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στους προσαγωγούς. Ο Ραμέλ Κάρι θα είναι στην 12άδα, έπειτα από ένα μήνα απουσίας.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ επέστρεψε από τη Βιτόρια με μυικό τραυματισμό στο πόδι (στο δικέφαλο) και η κατάσταση του εξετάζεται κάθε μέρα. Δεν θα πατήσει στο παρκέ του Mediolanum Forum, για το ματς με την Αναντολού Εφές.

O Nικ Κάνερ Μέντλι θα χάσει τη συνάντηση της Μάλαγα με την Μπαρτσελόνα, λόγω οιδήματος στο γόνατο. Εκτός θα είναι και οι Σέρχι Βιδάλ και Χέτσμαϊχερ, ενώ ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο και στον αστράγαλο, ακολούθησε συντηρητική αγωγή και θα παίξει.

O Mίλος Τεόντοσιτς δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ΤΣΣΚΑ, για τη Μαδρίτη και το ματς με τη Ρεάλ.

Ο Τζάστιν Ντέντμον θα πατήσει στο παρκέ της “Zalgiris Arena”, μολονότι έμεινε όλη την εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Εκτός του ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν θα είναι ο Βιτένις Τσιζάουσκας.

Η Παρτίζαν θα εμφανίσει τον Νταβίντ Μπερτάνς, για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο Τέρενς Κίνσεϊ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο ματς με τη Μακάμπι, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. O Bουγιόσεβιτς είπε πως το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παίξει.


TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ