EUROLEAGUE

Οι παίκτες... ξυπνητήρια!

Οι παίκτες... ξυπνητήρια!

Στο δεύτερο επεισόδιο του Teammate Quiz, οι πρωταγωνιστές της Euroleague ονοματίζουν τον συμπαίκτη που φωνάζει πιο πολύ. Ποιος... μαρτύρησε χωρίς ξύλο, ποιος δυσκολεύτηκε να βρει έναν και πόσο γρήγορα απάντησε ο Πρίντεζης.

Ο Παούλιους Γιανκούνας το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί και κατέληξε στο "όλοι. Όλοι ουρλιάζουν στα αποδυτήρια". Αντίστοιχο πρόβλημα φάνηκε να 'χει και ο Γιάννης Μπουρούσης (δεν μπορούσε να επιλέξει ένα όνομα), πριν δικαιολογήσει τους φίλους του, εξηγώντας "είναι καλό ότι όλοι φωνάζουμε, γιατί ξυπνάμε πριν τις προπονήσεις".

Ο Λέον Ραντόσεβιτς... έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη "τον αρχηγό μας, τον Κινγκ. Είναι αυτός που ακούγεται πιο πολύ στο γήπεδο, εκείνος που ουρλιάζει όλη την ώρα".

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς επίσης δεν έδειξε να 'χει πρόβλημα να διαλέξει. "Ο Λούκα Μίτροβιτς. Είναι ο αρχηγός μας, οπότε δικαιολογείται να φωνάζει πιο πολύ από όλους, αφού πρέπει να είναι ηγέτης της ομάδας".

Ο Ντέιβιντ Μος επέλεξε επίσης, τον αρχηγό της Αρμάνι (Άλε Τζεντίλε), ο Μίλκο Μπιέλιτσα αποκάλυψε πως και στην Εφές ο Στεφάν Λασμέ είναι εκείνος που ακούγεται περισσότερο, στα αποδυτήρια, ο Αντρέι Βορόντσεβιτς κατ' αρχάς είπε "δεν ξέρω, δεν απαντώ" και μετά... ομολόγησε πως είναι εκείνος, ενώ το αυτό έκανε και ο Τζέιμς Γκιστ.

Στην Μπαρτσελόνα, αυτός που ακούγεται περισσότερο, είναι ο Ματσέι Λάμπε (κατά του Νάχμπαρ το ρηθέν), στον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης (τουλάχιστον αυτόν "έδωσε" ο Γιώργος Πρίντεζης), ο Εμίρ Πρέλντζιτς ενημέρωσε πως "ο Σεμίχ Ερντέν μιλά διαρκώς, δεν σταματά ποτέ, είναι το επίκεντρο των πάντων", ο Άλεξ Τάιους διάλεξε τον Τζέρεμι Πάργκο, ο Τζέισον Γκρέιντζερ δεν κατάφερε να κάνει απομόνωση "γιατί κάθε φορά που μιλούν μεταξύ τους, ουρλιάζουν, όλοι. Δεν ξέρουν πώς να μιλούν".

Σε περίπτωση που χάσατε την πρεμιέρα, ιδού.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ