EUROLEAGUE

Ο πιο διασκεδαστικός συμπαίκτης

Ο πιο διασκεδαστικός συμπαίκτης
Πρίντεζης Σλούκας

Η Euroleague TV ζήτησε από τους παίκτες να ονομάσουν τον πιο αστείο συμπαίκτη τους. Δείτε ποιον διάλεξε ο Γιώργος Πρίντεζης (μαζί με το ακλόνητο επιχείρημα του) και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος εστίασε στη γλώσσα του σώματος (video).

Το video ξεκινά με τον Μίλκο Μπιέλιτσα, της Αναντολού Εφές, ο οποίος διάλεξε τον Φουρκάν Κορκμάζ "γιατί είναι συγκάτοικος μου, περνάμε πολύ ώρα μαζί και έχουμε καλή επικοινωνία, μολονότι... δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι πραγματικά αστείο".

O Αντρέι Βορόντσεβιτς επέλεξε χωρίς να σκεφτεί δευτερόλεπτο, τον Άαρον Τζάκσον, εξηγώντας πως είναι αυτός που αποσυμπιέζει την ΤΣΣΚΑ πριν τα ματς, με αυτά που κάνει (ακολουθεί μια ιδιαίτερη στιγμή του Αμερικανού).

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ είπε τον Άλεξ Αμπρίνες "για το θετικό χαρακτήρα που έχει. Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί του".

Ο Γιώργος Πρίντεζης χρειάστηκε κάποια δευτερόλεπτα πριν καταλήξει στον Κώστα Σλούκα, με το επιχείρημα του να είναι "απλά δείτε τον και θα καταλάβετε το γιατί".

Ο πιο διασκεδαστικός συμπαίκτης

Στον τρόπο έκφρασης εστίασε ο Τζέιμς Γκιστ, όταν ενημέρωσε πως ο πιο διασκεδαστικός συμπαίκτης είναι ο Αντώνης Φώτσης. "Ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεται, δεν υπάρχει. Μπορεί να σου λέει την πιο τρελή ιστορία, αλλά ο τρόπος με την οποία την διηγείται σε κάνει να πιστεύεις πως λέει αλήθεια. Και λέει συνέχεια, μα συνέχεια, ιστορίες. Κάποιες είναι από τις καλύτερες που άκουσα ποτέ".

Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε τον "Σαλάχ Μεϊρί. Πάντα αστειεύεται με όλους και πάντα μας κάνει να γελάμε. Απολαμβάνουμε κάθε μέρα, εξαιτίας του".

Ο Παούλιους Γιανκούνας επέλεξε τον... σύντροφο του στη φροντ λάιν, Ρομπέρτας Γιαβτόκας "επειδή μιλάει συνέχεια και πάντα έχει κάτι να αστείο να πει. Είναι μοναδικός".

Ο Ντέιβιντ Μος προτίμησε τον Σαμάρντο Σάμιουελς "για τον τρόπο που κάνει κάποια πράγματα. Απλά καθημερινά πράγματα".

Ο Λέον Ραντόσεβιτς είπε τον Βόινταν Στογιανόφσκι "γιατί πάντα τον βλέπεις με ένα χαμόγελο, πάντα γελάει. Δεν λέει πολλά. Έχει όμως, ευχάριστη έκφραση πάντα".

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς "τράβηξε" τον Τσαρλς Τζένκινς "γιατί πάντα τον ακούμε να τραγουδάει. Δεν είναι κάτι που το κάνει ιδιαίτερα καλά, αλλά... το κάνει. Επίσης, αστειεύεται διαρκώς με όλους. Είναι η ευχάριστη νότα στα αποδυτήρια".

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς διάλεξε τον Μελίχ Μαχμούτογλου "γιατί πάντα λέει πράγματα... που κανείς δεν καταλαβαίνει".

Ο Φαμπιάν Κοζέρ εστίασε στον Νταβίς Μπερτάνς. "Πέραν του ότι έχει αστείο πρόσωπο, κάνει διαρκώς πλάκες, σε όλους. Ξεκινά από τον εαυτό του. Αστειεύεται ακόμα και με το γεγονός ότι του λείπει ένα δάχτυλο".

Ο Άλεξ Τάιους δεν είχε κάτι να σκεφτεί. Είπε αμέσως τον Τζέρεμι Πάργκο. "Δεν είναι αστεία όσα λέει, αλλά ο τρόπος που τα λέει είναι απίστευτος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ