EUROLEAGUE

Όγδοος, αλλά... ελκυστικός

Όγδοος, αλλά... ελκυστικός
INTIME SPORTS

Παρά την κακή φετινή πορεία, στον ΠΑΟΚ λένε ότι ανεπισήμως έχουν την ενημέρωση πως αρκετοί Έλληνες παίκτες θέλουν να παίξουν στους "ασπρόμαυρους".

Η πλευρά του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει στραμμένο το βλέμμα της στην αγορά, θέλει να έχει μια πρώτη εικόνα από... νωρίς αναφορικά με τους παίκτες που ενδεχομένως να φορέσουν τα ασπρόμαυρα για την νέα σεζόν και θεωρείται δεδομένο πως από την στιγμή που τελειώσει και το θέμα του προπονητή, οι επαφές με καλαθοσφαιριστές που έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο θα ενταθούν.

Τα πρώτα δείγματα, πάντως, δείχνουν πως αρκετοί είναι oι Ελληνες παίκτες που θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ παρά την φετινή κακή πορεία και την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τους κόλπους της ομάδας...

" Παρά την κακή χρονιά, ανεπισήμως έχουμε ενημερωθεί πως πολλοί παίκτες από την εγχώρια αγορά ενδιαφέρονται να παίξουν στην ομάδα", λένε μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. " Ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν φέτος έκανε μια πραγματικά άσχημη σεζόν, παραμένει ελκυστικός και αυτό είναι πολύ θετικό", προσθέτουν ακόμη στην ομάδα. Σίγουρα σε αυτό στον "Δικέφαλο" λένε πως παίζει ρόλο το μεγάλο όνομα που έχει ο σύλλογος, όμως, στέκονται αρκετά στο ότι παλαιότερα οι "ασπρόμαυροι" μόνο ελκυστικοί δεν ήταν για πολλούς παίκτες. Τι άλλαξε σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας;

" Φέτος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σε οικονομικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να πληρώσουμε τόσο παλαιές υποχρεώσεις, όσο και τους παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα. Σε κάποιο βαθμό τα καταφέραμε σε αυτό το επίπεδο. Πλέον οι Ελληνες παίκτες ξέρουν πως έχει μπει μια τάξη στο σωματείο στα οικονομικά και αυτό τους δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στο να παίξουν στον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια", αναφέρουν στους "ασπρόμαυρους" για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ