EUROLEAGUE

Ο Γουάλας "απέκλεισε" τους αιώνιους από το F-4

Ο Γουάλας "απέκλεισε" τους αιώνιους από το F-4

Ο Σι Τζέι Γουάλας κλήθηκε να δώσει προβλέψεις για τις σειρές των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θεώρησε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αποκλειστούν από το Final-4

Στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έγραψε ο Σι Τζέι Γουάλας της Μπαρτσελόνα, εν όψει των πλέι οφ που ξεκινούν στις 20 Μαρτίου.

Μάλιστα, έκανε και προβλέψεις για τις σειρές των πλέι οφ, αποκλείοντας πριν την ώρα τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από το Final-4 της Κωνσταντινούλης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Σι Τζέι Γουάλας, όπως τις έγραψε στο προσωπικό του blog:

"Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν: Θα είναι μία σκληρή σειρά, αλλά θα επιλέξω την ομάδα μου. Μπαρτσελόνα

ΤΣΣΚΑ - Μπιλμπάο: Η ισπανική ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ τελευταία, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι καλή καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επιλέγω την ΤΣΣΚΑ.

Σιένα - Ολυμπιακός: Το ριμέικ μίας από τις πιο αμφίρροπες σειρές που έχω δει ποτέ (πέρσι όταν η Σιένα κέρδισε τη σειρά αφού είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι με διαφορά 50 πόντων). Ποιος ξέρει που θα καταλήξει, αλλά θα θεωρήσω ότι η Σιένα θα πάρει τη σειρά στα πέντε παιχνίδια. Σιένα

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Θα πρέπει να επιλέξω και μία από τις ομάδες του TOP-16 της Ευρωλίγκας κι εδώ θα επιλέξω την Μακάμπι. Το να κερδίσεις στην Αθήνα, δεν είναι εύκολο αλλά ίσως η Μακάμπι πάρει μία νίκη εκεί. Μακάμπι Τελ Αβίβ".

Πάντως, ο Γουάλας συνέχισε καλώντας τον κόσμο να μην ποντάρει στις προβλέψεις του: "Μην ποντάρετε λεφτά στις προβλέψεις μου. Σοβαρά μην το κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσετε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ