EUROLEAGUE

Ο Μπέντερ... έσπασε τα μηχανάκια

Ο Μπέντερ... έσπασε τα μηχανάκια

Ο Ντράγκαν Μπέντερ δημιούργησε νέα δεδομένα στο ranking του Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament, φτάνοντας το 66 στον πίνακα αξιολόγησης. Τι έκανε ο 17χρονος φόργουορντ της Μακάμπι; Δείτε (video).

Το Citta di Roma Tournament (διεξάγεται στο πλαίσιο του Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament) είναι σε εξέλιξη, με τη συμμετοχή των εφηβικών ομάδων των Μπάμπεργκ, Τσεντεβίτα, Αρμάνι, Σαράγεβο, Μακάμπι, Stellazzurra, Μάλαγα και Βίρτους.

Στην τελευταία ημέρα (σήμερα 29/12), η Μακάμπι διέλυσε τη Βίρτους, στο ματς που ήταν για τις θέσεις 7-8 (101-76), με τον Ντράγκαν Μπέντερ να δημιουργεί νέο ρεκόρ στο ranking.

Έφτασε το 66, προσφέροντας 43π., με 6/6 βολές, 17/25 διπ. και 1/3 τριπ., 15-6 ριμπ., 6 ασίστ, 5 κλεψ., 4 λάθη, 2 τάπες και 5 κερδισμένα φάουλ, σε 35.44''. Σε video της Euroleague TV ο 17χρονος Κροάτης φόργουορντ ενημερώνει για τη σημασία της εμπειρίας και του να παίζει απέναντι στους καλύτερους της ηλικίας του.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η Τσεντεβίτα, μετά το 70-48 επί της Αρμάνι. Για τις θέσεις 3-4 η Μπάμπεργκ παίζει με τη Σαράγεβο και για τον τελικό η Stellazzurra με τη Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ