EUROLEAGUE

Ο EuroLeague Hero του Τάιους είναι ο Ντέιβιντ Μπλου

Ο EuroLeague Hero του Τάιους είναι ο Ντέιβιντ Μπλου
EUROLEAGUE.NET

Ο Αλεξ Τάιους μίλησε στην στήλη της EuroLeague, "My EuroLeague Hero", αποκαλύπτοντας ότι ο δικός του ήρωας από την διοργάνωση είναι ο άλλοτε συμπαίκτης του, Ντέιβιντ Μπλου.

Ο Ντέιβιν Μπλου είναι ο άνθρωπος που σημάδεψε περισσότερο την καριέρα του Άλεξ Τάιους. Αυτό υποστήριξε ο Αμερικανός σέντερ στο πλαίσιο της στήλης "My EuroLeague Hero", κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον άλλοτε συμπαίκτη του, παρέα με τον οποίο κατέκτησε την EuroLeague το 2014.

" Θαύμαζα τον τρόπου που σούταρε. Εύχομαι να μπορούσα να σουτάρω όπως αυτός. Έχε σημειώσει πολλά σπουδαία τρίποντα για εμάς, clutch σουτ και δούλευε σκληρά, οπότε πρέπει να πω ότι αυτός ήταν ο ήρωάς μου" δήλωσε αρχικά ο Τάιους.

Στην συνέχεια μάλιστα ο σέντερ της Μακάμπι θυμήθηκε και τις συμβουλές που του έδινε ο άλλοτε συμπαίκτης του: "Θυμάμαι ότι πολλές φορές μας έλεγε ότι είναι σημαντικό να πίνουμε υγρά και να δίνουμε σημασία σε μικρά πράγματα για να φροντίζουμε το σώμα μας, όπως έξτρα διατάσεις.

Πάντα έφερνε νέες ιδέες για να βελτιωθούμε εντός και εκτός παρκέ και ήταν ένας τύπος που έπαιζε σαν να μην τον ενδιαφέρει η πίεση. Είχε πολύ πάθος και σκληράδα και αυτό είναι κάτι που θαύμαζα πάντα σε αυτόν".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ