EUROLEAGUE

Ο Άντιτς κούρεψε τον Ντατόμε!

Ο Άντιτς κούρεψε τον Ντατόμε!

Ο Πέρο Άντιτς ανέλαβε ρόλο "κουρέα", κόβοντας μετά το τέλος του τελικού με τον Ολυμπιακό την κοτσίδα του Λουίτζι Ντατόμε στα πλαίσια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου της EuroLeague.

Πριν το Final Four ο Λουίτζι Ντατόμε είχε δηλώσει πως αν η Φενέρμπαχτσε κατακτήσει την EuroLeague θα κόψει την κοτσίδα του . Η Φενέρμπαχτσε λοιπόν κατέκτησε την EuroLeague κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό . Και οι συμπαίκτες του δεν είχαν ξεχάσει την δήλωσή του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέρο Άντιτς πήρε ένα ψαλίδι και έκοψε την κοτσίδα του Ιταλού, με τους συμπαίκτες τους να βρίσκονται δίπλα και να τους αποθεώνουν. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του τελικού, εξήγησε μάλιστα πως " κάναμε κάτι που θα μείνει για πάντα στην ομάδα. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά, ήταν δύσκολο να το ξεπεράσουμε και να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία πως έπαιξα εγώ ή κάποιος άλλος, αλλά τι έκανε συνολικά η ομάδα, γιατί αυτός ο τίτλος θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ