EUROLEAGUE

Νίκη και για τον Μάντζαρη θέλει ο Ολυμπιακός

Νίκη και για τον Μάντζαρη θέλει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (31/1, 9.45μ.μ.-NVS3) ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει για τα καλά στο "κόλπο" της πρόκρισης στους "8" της Ευρωλίγκας. Να την αφιερώσουν στον άτυχο Μάντζαρη, θέλουν οι "ερυθρόλευκοι"

Μετά το "διπλό" της περασμένης εβδομάδας μέσα στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο "κόλπο" της πρόκρισης και πλέον δεν θέλει να σπαταλήσει αυτή τη νίκη.

Με τη Φενέρμπαχτσε την οποία φιλοξενεί ο Ολυμπιακός (31/1, 9.45μ.μ.-NVS3) την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας, το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα...

Από εδώ και στο εξής άλλωστε, πρέπει πρώτα να διαφυλάξει την έδρα του και μετά να προσπαθήσει για τα "διπλά" που θα τον φέρουν σίγουρα στους "8".

Οι "ερυθρόλευκοι" ενδεχόμενη νίκη θα την αφιερώσουν στον μεγάλο άτυχο της σεζόν, Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος χειρουργήθηκε την Τετάρτη (30/1) με απόλυτη επιτυχία για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του (ρήξη πρόσθιου χιαστού).

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν τον αγώνα, μίλησε για την αναμέτρηση με τους Τούρκους, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι: " Παρότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια για τον πρώτο γύρο, κάθε αναμέτρηση είναι τελικός".

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της, καίγεται για το "διπλό" που ίσως να της χάριζε λίγη ακόμα πίστωση χρόνου από τον κόσμο της. Διαβάστε τις ιστορίες της Φενέρμπαχτσε...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ