ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου"

Μάντζαρης: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποβλήθηκε την Τετάρτη (30/1) σε πετυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του. Τι είπε μετά το χειρουργείο ο άτυχος παίκτης τον οποίο επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Την Τετάρτη το μεσημέρι, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας.

Δυστυχώς, οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου και είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6 μήνες.

Τουλάχιστον, η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει να μετράει από σήμερα (30/1), προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ενεργό δράση, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, τον Βαγγέλη Μάντζαρη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, καθώς και να του μεταφέρει τις θερμότερες ευχές από τον αδερφό του κ. Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μάντζαρης: "Θα με κάνει πιο δυνατό"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το χειρουργείο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του έχουν συμπαρασταθεί...

"Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το οποίο δεν περιγράφεται. Από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και κυρίως αυτούς που δεν γνωρίζω, τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί νιώθω ότι οι ευχές τους είναι πέρα για πέρα αληθινές", σχολίασε ο Μάντζαρης και συμπλήρωσε:

"Είναι μια περιπέτεια και θα περάσει. Μια περιπέτεια που θα με κάνει πιο δυνατό. Τώρα χρειάζεται βοήθεια η ομάδα κι αν μπορώ να ζητήσω μια χάρη από τους φιλάθλους είναι να στηρίξουν τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να καταφέρουμε πολλά".

Μάντζαρης: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ