EUROLEAGUE

Να μπει με νίκη στον δεύτερο γύρο θέλει ο Ολυμπιακός

Να μπει με νίκη στον δεύτερο γύρο θέλει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (22/02, 21:00, NS3) στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (22/02, 21:00, NS3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ για την όγδοη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεκόρ 4-3 στη διοργάνωση και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το "διπλό" στη Ρωσία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε χθες (21/02) πυρετό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του, είπε πώς όλοι στην ομάδα ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν από την στιγμή που είναι η τέταρτη φορά που θα αναμετρηθούν φέτος με τους Βάσκους.

Ο τεχνικός της Κάχα Λαμποράλ, Γιαν Τάμπακ δήλωσε ότι οι παίκτες του θα καταβάλουν προσπάθεια και θα παλέψουν σε ολόκληρο το ματς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ