ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πυρετό ο Σπανούλης

Πυρετό ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από πυρετό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων". Στην προπόνηση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (22/02) αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Ο 30χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από πυρετό και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, ώστε να είναι καλύτερα αύριο, όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν τους Βάσκους.

Θα του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή και όλοι ελπίζουν αύριο να είναι καλύτερα για να μπορέσει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και την πέμπτη του νίκη στην διοργάνωση.

Στην προπόνηση των Πειραιωτών βρέθηκε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τους Βάσκους.

Από εκεί και πέρα, ο Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα: " Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα να παίζεις. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω. Ήταν εύκολη απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και μεγάλη προοπτική για μένα".

Έπειτα μίλησε για το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ: " Εξαρτάται από τους προπονητές, εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Θέλω χρόνο προσαρμογής καθώς ήμουν στην Κίνα, δεν είναι εύκολο. Έχουμε Αμερικανούς στην ομάδα και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Νιώθω ευλογημένος, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους που είναι και ο δικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, νιώθω καλά, θα είναι ωραίο να δείξω σε όλους".

Ο Στράτος Περπέρογλου είπε από την πλευρά του: " Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, η Κάχα Λαμποράλ είναι καλή ομάδα, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε τους κανόνες μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ