EUROLEAGUE

Μr Nοέμβριος ο Σπανούλης!

Μr Nοέμβριος ο Σπανούλης!
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Νοέμβριο, καθώς ήταν εξαιρετικός στους αγώνες του Ολυμπιακού. Δείτε video με τα κατορθώματά του

Ο τίτλος του MVP για το μήνα Νοέμβριο ανήκει δικαιωματικά στο Βασίλη Σπανούλη, όπως ανακοίνωσε επίσημα η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Το ζεστό χειροκρότημα που κέρδισε ο Βασίλης Σπανούλης στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο, ήταν η καλύτερη απόδειξη για την εξαιρετική του απόδοση.

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε το μήνα Νοέμβριο για την Ευρωλίγκα, ενώ έδωσε περισσότερες ασίστ από κάθε άλλο παίκτη μέσα στο Νοέμβριο.

Κόντρα στην Τσεντεβίτα, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" είχε 21 πόντους και 7 ασίστ, ενώ σε 29 λεπτά αγώνα, στο Μιλάνο είχε 23 πόντους και 9 ασίστ. Όταν έφυγε από το γήπεδο, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Στη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ είχε 14 πόντους και 8 ασίστ, ενώ άλλους 14 πόντους και 4 ασίστ πρόσθεσε στη νίκη επί της Εφές. Τέλος, στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις είχε 16 πόντους και 6 ασίστ, συμπεριλαμβανομένων τριών συνεχόμενων σουτ τριών πόντων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπανούλης είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του μήνα και τον περασμένη Φεβρουάριο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ