EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Θετική η αξιολόγηση για το F4 στο Λονδίνο"

Μπερτομέου: "Θετική η αξιολόγηση για το F4 στο Λονδίνο"
INTIME SPORTS

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στηρίζει την επιλογή του Λονδίνου και σε δηλώσεις του σχολίασε πως η αξιολόγηση για το πρόσφατο Final-4 είναι θετική

Ευχαριστημένος από το φετινό Final-4 έμεινε ο Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής διοργάνωσης στο Λονδίνο, υποστήριξε ότι ήταν μία καλή διοργάνωση.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, ανέφερε ότι το εγχείρημα ήταν πολύ δύσκολο, σε μία εξαιρετικά απαιτητική αγορά.

"Η αξιολόγηση μας είναι πολύ θετική, λαμβάνοντας υπόψιν μας την αγορά-πρόκληση του Λονδίνου για εμάς τώρα και στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι θετική η αξιολόγηση γιατί πρώτα απ' όλα είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Ευρωλίγκα σε μία αγορά που ήμασταν παντελώς άγνωστοι", σχολίασε ο Μπερτομέου και συνέχισε:

"Πλέον έχουμε μπροστά μας πολλές εβδομάδες για να αξιολογήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Final-4. Eπίσης θα πρέπει να ακούσουμε τι σκέφτονται οι ομάδες. Είχαμε ανακοινώσει ότι θα είμαστε σε σταθερή βάση στη Μεγάλη Βρετανία και πραγματικά θα το κάνουμε. Η απόφαση μας να κάνουμε άνοιγμα σε αυτή την αγορά ήταν απόλυτα σωστή. Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική ευκαιρία και πλέον δεν μπορούμε να χάσουμε. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Πιστεύω ότι ήταν μια καλή διοργάνωση. Οι χορηγοί της Ευρωλίγκας έμειναν ικανοποιημένοι. Η αγορά της Αγγλίας είναι δύσκολη αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να έχουμε μελλοντικά ομάδες απ’ τη Μ. Βρετανία στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι εύκολο αλλά θα το παλέψουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ