EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Κύριε Δημήτρη ανησυχώ και ζητώ..."

Μπερτομέου: "Κύριε Δημήτρη ανησυχώ και ζητώ..."

Αυστηρή επιστολή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έστειλε η Ευρωλίγκα. Ο Τζόρντι Μπερτομέου εκφράζει την ανησυχία του για "επαναλαμβανόμενα περιστατικά" και ζητάει την ομαλή διεξαγωγή των πλέι-οφ με τη Μπαρτσελόνα στην Αθήνα!

Επιστολή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έστειλε ο Τζόρντι Μπερτομέου, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά σε αγώνες του Παναθηναϊκού και ζητώντας την εγγύηση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων των πλέι-οφ με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα η Ευρωλίγκα έχει στείλει τον φάκελο με τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟ στον Αθλητικό Δικαστή της διοργάνωσης, που θα επιληφθεί της υπόθεσης.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου γράφει στην επιστολή του:

"Κύριε πρόεδρε,

Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου για τα επαναλαμβανόμενα δημόσια περιστατικά, στους αγώνες που η ομάδα σας αγωνίζεται. Στο παρελθόν τέτοιου είδους περιστατικά επέφεραν διάφορες ποινές και κόστισαν μια λίαν αρνητική εντύπωση για το άθλημά μας.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ δημοσιεύουν δηλώσεις δικές σας και άλλων εκπροσώπων του Παναθηναϊκού που δημιουργούν ένα επθετικό περιβάλλον για τους επόμενους αγώνες. Η υποχρέωσή μας, αλλά και η δική σας, είναι να αποφύγουμε αυτές τις καταστάσεις πάση θυσία.

Γι αυτό το λόγο, σας ζητώ να λάβετε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα, αλλά και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των επόμενων αγώνων στα πλέι-οφ. Επίσης θεωρώ ότι η προστασία και ο σεβασμός σε παίκτες, προπονητές, διαιτητές, διοίκηση και φιλάθλους είναι εγγυημένα..."

Όπως έγινε γνωστό καταγγελία (η οποία επίσης βρίσκεται στο Γραφείο του Αθλητικού Δικαστή της Ευρωλίγκας) έκανε και η ΤΣΣΚΑ για επεισόδια σε βάρος των λίγων οπαδών της στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με επίσημη ανακοίνωση κηρύσσοντας τον Αντρέι Βατούτιν ... ανεπιθύμητο στην Αθήνα!


TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ