EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Μπαρτζώκας: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι παίκτες του, στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του

Αποστολή στο Κάουνας, Βασίλης Δελής

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας και την εύκολη επικράτηση των "ερυθρολεύκων" με 77-63, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

Ωστόσο, κράτησε χαμηλούς τους τόνους εν όψει της συνέχειας και ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έγινε το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

"Προφανώς και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας, ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μας να κερδίσουμε σ’ αυτό το τέλειο γήπεδο μ’ αυτό το απίστευτο κοινό. Έπρεπε να κάνουμε ένα εκπληκτικό αμυντικό παιχνίδι με την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Αυτό ήταν το κλειδί όπως και η δημιουργία μας, αφού είχαμε 10 ασίστ παραπάνω από τη Ζαλγκίρις. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Δεν έχει σημασία αν θα τερματίσουμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση και ότι κυρίως πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο γιατί εκτός του ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, το κοινό συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε, αλλά ως εκεί. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι μπροστά μας με τον Άρη και η προσοχή μας είναι σ’ αυτό.

Θέλουμε να βελτιώνουμε κάθε μέρα το παιχνίδι μας, να έχουμε υγεία και να είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε χαρακτήρα, καλή ομάδα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε".

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έγινε το φαβορί, σχολίασε: "Δεν πιστεύω ότι γίναμε φαβορί και το πιστεύω ειλικρινά. Υπάρχουν 10 πολύ καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και όλα θα κριθούν στα κρίσιμα σημεία όπου θα παίξουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες όπως οι τραυματισμοί και η κατάσταση κάποιων ομάδων. Τότε έπρεπε να το πω γιατί ακριβώς η ομάδα έπρεπε να περάσει μια από διαδικασία για να φτάσει εδώ.

Στη θέση του Μαρτίνας, είναι μόνο σούτιγκ γκαρντ, υπάρχει ο Σπανούλης που είναι ο αστέρας μας. Επίσης υπάρχει ο Σλούκας που είναι διεθνής και βελτιώνεται συνεχώς. Ο Μαρτίνας είναι σημαντικός για μας, είναι μέλος της ομάδας και πολύ χρήσιμος, πέρσι μας βοήθησε πολύ, αλλά πρέπει να βελτιώσει λίγο το αμυντικό του παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ