EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: Άσχημο για τις οικογένειες

Μπαρτζώκας: Άσχημο για τις οικογένειες
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος για την εμφάνιση και τη νίκη, απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Πέτγουεϊ και το επεισόδιο που αμαύρωσε τον αγώνα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αταμάν: "Θα τιμωρήσουμε τον Μενσά-Μπονσού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και προβληματισμένος από τον τραυματισμό του Πέτγουεϊ και από όσα έγιναν 3:08 πριν το τέλος του ματς. "Εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο Τοπ-16, είναι σημαντικό για την ομάδα και για τον κόπο των παιδιών. Έχουμε προβλήματα πολλά, χτύπησε και ο Πέτγουεϊ. Έχει πάει για μαγνητική, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, διότι θα πρόκειται για ισχυρό πλήγμα", σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε λέγοντας πως:

"Το ματς κυλούσε με καλή άμυνα, καλή κυκλοφορία, έγινε όμως αυτό το επεισόδιο που χάλασε την εικόνα, ειδικά για τις οικογένειες που έρχονται στο γήπεδο. Εμείς κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό το ρεκόρ με τις 17 σερί νίκες στο ξεκίνημα της πορείας μας. Μας αφήνει μικρό χαμόγελο, νιώθουμε περήφανοι για τον τρόπο που δουλέψαμε.

Είχαμε πολλές αναποδιές, πολλές κακές στιγμές. Συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια στον Σπανούλη γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή. Νιώθουμε κι εμείς μέρος της τιμής αυτής. Συνεχίζουμε. Δείχνουμε ότι έχουμε κίνητρο για κάθε ματς. Δεν μπορεί να στεκόμαστε στα αρνητικά. Πρέπει να χαρούμε για όσα δίνει αυτή η ομάδα στο γήπεδο και τους φιλάθλους της".

Αταμάν: "Θα τιμωρήσουμε τον Μενσά Μπονσού"

Ο Εργκίν Αταμάν, από την πλευρά του, δήλωσε πως: "Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς γι’ αυτή την εμφάνιση, ειδικά την επιθετική μας επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σταματήσουμε την επίθεση του Ολυμπιακού, όμως εμείς δεν ήμασταν απαίσιοι στα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα.

Ήταν αδύνατο να μείνουμε στο ματς. Πρέπει να σκεφτούμε τους επόμενους αγώνες. Θέλω να απολογηθώ για ό,τι συνέβη στα τελευταία λεπτά. Θα τιμωρήσουμε παραδειγματικά τον Μένσα-Μπόνσου και ελπίζω να κάνει και ο Ολυμπιακός το ίδιο για τον Μπέγκιτς.

Είναι μια τούρκικη και μια ελληνική ομάδα, όμως σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η ατμόσφαιρα ήταν πανέμορφη. Στο τέλος όλα διαλύθηκαν. Απολογούμαι. Είμαστε φιλικά σωματεία με τον Ολυμπιακό και έτσι θα παραμείνουν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, ίσως με τους νέους κανονισμούς να υπάρξουν πρόστιμα όπως στο ΝΒΑ και όχι τιμωρία αγωνιστικών".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ