EUROLEAGUE

Με την κάμερα του Sport24.gr στη Nokia Arena

Με την κάμερα του Sport24.gr στη Nokia Arena
INTIME SPORTS

Όλα όσα δεν είδατε πριν και μετά το τέλος του αγώνα Μακάμπι-Παναθηναϊκός στο Sport24.gr. Aπό την αποθέωση Σχορτσανίτη, μέχρι τις αποδοκιμασίες στην "πράσινη" αποστολή (vids)

Το Sport24.gr βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και σας παρουσιάζει videos μέσα κι έξω από τη Nokia Arena.

Ο τρίτος αγώνας της σειράς Παναθηναϊκός-Μακάμπι ολοκληρώθηκε με τους Ισραηλινούς να παίρνουν τη νίκη στις λεπτομέρειες και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

Η Μακάμπι οφείλει αυτή τη νίκη της πλην του Χέντριξ που έβαλε το νικητήριο καλάθι, στον υπέροχο κόσμο της που δημιούργησε μία εκπληκτικά και μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, όταν ο Παναθηναϊκός άρχισε να απειλεί τη Μακάμπι, μετά το τέλος του γ΄δεκαλέπτου δηλαδή, ο κόσμος στις εξέδρες έγινε πιο ενθουσιώδης.

Στα 5.35'' πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ ο Παναθηναϊκός πάλευε με νύχια και με δόντια να φτάσει την αντίπαλό του, κάποιος οπαδός πήρε το μικρόφωνο κι έδωσε το σύνθημα για να "αφυπνιστούν" και οι υπόλοιποι.

Αυτός έδινε το σύνθημα και οι υπόλοιποι τον ακολουθούσαν, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει ακόμα πιο... καυτή για τον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά.

Ο Σαρούνας και οι άλλοι...

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λατρεύεται στο Ισραήλ σαν Θεός από τους οπαδούς της Μακάμπι. Του δείχνουν την αγάπη τους, της λατρεία τους, με κάθε ευκαιρία. Όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα κατά την άφιξή της, μόνος αυτός πήρε κάποια χειροκροτήματα.

Το ίδιο συνέβη και όταν έφευγε, καθώς οι οπαδοί της Μακάμπι που τον περίμεναν καρτερικά έξω από το γήπεδο, έκαναν το όνομα του σύνθημα. Παρ΄ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν ακουστεί κάποιες αποδοκιμασίες ενώ ο Λιθουανός άσος ζητούσε επίμονα φάουλ από το διαιτητή.

Δεν ήταν πάντως το ίδιο... ευγενικοί και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής βγήκε τελευταίος από τα αποδυτήρια και με τη συνοδεία δύο ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου, έφτασε μέχρι το πούλμαν, υπό έντονες αποδοκιμασίες.

Λατρεία για το Σοφοκλή

Ο κόσμος της Μακάμπι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και αυτό δεν είναι καινούριο. Ο θηριώδης σέντερ έχει κερδίσει τους πάντες στο Ισραήλ και όποτε τον βλέπουν, τον επευφημούν.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Μακάμπι, ο Σχορτσανίτης πήρε ίσως το μεγαλύτερο χειροκρότημα, μία που όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ