ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024: Μπιλ Μάρεϊ και Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο παρκέ της Uber Arena και συνομίλησαν για μερικά λεπτά

Final Four 2024: Μπιλ Μάρεϊ και Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο παρκέ της Uber Arena και συνομίλησαν για μερικά λεπτά
SPORT24

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε λίγο χρόνο με τον διάσημο ηθοποιό, Μπιλ Μάρεϊ, πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε πριν από το τζάμπολ του ημιτελικού του Final Four της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μπιλ Μάρεϊ να συνομιλούν για μερικά λεπτά, με τον φωτογραφικό φακό του SPORT24 να αποτυπώνει το στιγμιότυπο.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στην Uber Arena για να παρακολουθήσει τις σπουδαίες αναμετρήσεις, όπως και ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ