EUROLEAGUE

Με την ίδια τακτική και πάθος για το "διπλό"

Με την ίδια τακτική και πάθος για το "διπλό"
INTIME SPORTS

Τη δεύτερη ευκαιρία του να κερδίσει μέσα στη Βαρκελώνη και να κάνει το "μπρέικ" στη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, θα έχει απόψε ο Παναθηναϊκός (11/4, 9.45μ.μ.-NovaSports3)

Στη σκιά των όσων έγιναν την Τετάρτη με την επιστολή του Μπερτομέου προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την απάντηση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Πέμπτη το βράδυ από την Μπαρτσελόνα, για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των φετινών πλέι οφ της Ευρωλίγκας (11/4, 9.45μ.μ.-NovaSports3).

Με δεδομένη την εμφάνιση που έκανε στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη Τρίτη, ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα για να πάρει τη νίκη και να "σπάσει" την έδρα των Καταλανών.

Θα πρέπει πάντως, να παίξει με την ίδια τακτική και το ίδιο πάθος, ούτως ώστε να έχει την τύχη με το μέρος του. Μετά το 45λεπτο του πρώτου αγώνα, οι "πράσινοι" έχουν επιπλέον κούραση, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα.

Κι αν οι Καταλανοί πήραν το ματς, το δεύτερο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και το άγχος σε μία σειρά πλέι οφ πάντα βαραίνει το γηπεδούχοι.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, θα πρέπει να παίξει και πάλι στο λόου ποστ, να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς του, να κρατήσει χαμηλό το τέμπο και να παίξει καλή άμυνα.

Στις δηλώσεις του, οι Τζέιμς Γκιστ και Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να μην αφήσουν την Μπαρτσελόνα να ξεφύγει και να μπει σε θέση οδηγού.

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, υποστήριξε πως αν συνεχίσει να παίζει έτσι η Μπαρτσελόνα, δεν θα έχει τύχη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη σειρά των πλέι οφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ