EUROLEAGUE

Μαυροκεφαλίδης: "Αγώνας ειδικών συνθηκών"

Μαυροκεφαλίδης: "Αγώνας ειδικών συνθηκών"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναφέρθηκε στον αγώνα της Παρασκευής (25/10, 9.30μ.μ.) με τη Λαμποράλ και ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται προσοχή γιατί πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Διαβάστε τι έγραψε στο blog του

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Παρασκευής (25/10, 9.30μ.μ.) με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Έλληνας σέντερ ξεκαθάρισε ότι η ισπανική ομάδα διαθέτει πολύ επικίνδυνους σκόρερ και ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα γεμίσει το γήπεδο...

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog:

"Καλησπέρα σε όλους από την Κύπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επικοινωνούμε από αυτόν το χώρο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρώτα απ όλα έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς η Laboral Kutxa είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Διαθέτει πολύ επικίνδυνους σκόρερ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Αναφορικά με την παρουσία μας στην Κύπρο, μπορούμε να πούμε ότι ουσιαστικά παίζουμε εκτός έδρας, αλλά θα έχουμε τη συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας είναι πολύ σημαντικό, αλλά απ´ εκεί και πέρα είναι θέμα συγκέντρωσης της ομάδας το πόσο θα καταφέρουμε ν´ ανταποκριθούμε σ´ έναν σημαντικό αγώνα ειδικών συνθηκών.

Είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα ταξίδια, γιατί υπάρχει κούραση. Σίγουρα είναι δύσκολο κομμάτι της ζωής μας, αλλά ο αθλητής πρέπει να συνηθίζει αυτό το ρυθμό και προσπαθούμε να κάνουμε προπονήσεις και να δουλεύουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ώστε να βγάζουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο γήπεδο. Πάντως μέσα σε όλα θα ήθελα να πω ξανά πως είναι πολύ καλό για εμάς το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε λίγες ώρες, ενώ παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Κύπριους φιλάθλους να δουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα να παίζει αγώνα Ευρωλίγκας στο σπίτι τους.

Τα ξαναλέμε σύντομα…".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ