EUROLEAGUE

Μαχμουτί: "Στις καλύτερες της Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ"

Μαχμουτί: "Στις καλύτερες της Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ"

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο κόουτς της Γαλατάσαραϊ, Οκτάι Μαχμουτί (9/2, 20:00). Διαβάστε αναλυτικά.

Η Γαλατάσαραϊ αντιμετωπίζει στο "Αμπντί Ιπεκτσί" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9/02, 20:00) σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς για την ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί.

Οι Τούρκοι απολαμβάνουν κάθε αγώνα στο "Top-16" και ιδιαίτερα εκείνα που δίνουν εντός έδρας, χωρίς όμως να περιορίζονται εκεί, καθώς η νίκη στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είναι τεράστια πρόκληση.

" Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι για να είμαστε σε θέση να προκριθούμε. Αλλά έχουμε παίξει τόσα καλά παιχνίδι στο "Αμπντί Ιπεκτσί", οπότε ελπίζω αύριο βράδυ να κάνουμε ένα από αυτά", δήλωσε ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Οκτάι Μαχμουτί.

Οζέρ: "Να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ"

Ο Τσεβχέρ Οζέρ τόνισε από την πλευρά των παικτών: " Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τη βοήθεια των υπέροχων οπαδών μας μπορούμε να κάνουμε αυτό που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει: Να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ