EUROLEAGUE

Μάτσβαν: "Ανυπομονώ..."

Μάτσβαν: "Ανυπομονώ..."

Δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία του ο Μίλαν Μάτσβαν για τον ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε σε εκείνο το Final 4 που έζησε ως φίλαθλος το 2004!

Ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δώσει για πρώτη φορά το παρών ως παίκτης στην κορυφαία διοργάνωση και μίλησε για την ατμόσφαιρα που ανυπομονεί να νιώσει στη Βαρκελώνη.

"Το πρώτο φάιναλ φορ που παρακολούθησα ήταν το 2004 στο Τελ Αβίβ σαν θεατής. Είδα εκεί την υπεροχή της Μακάμπι στο παρκέ, αλλά και το πόσο εκπληκτικοί ήταν οι φίλαθλοι", επισήμανε ο Μίλαν Μάτσβαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συνέχισε:

"Πέρασαν 7 χρόνια από τότε και πλέον θα παίξω στο φάιναλ φορ με τη Μακάμπι κι αυτό είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να περιμένω για να νιώσω την ατμόσφαιρα. Ο Ταλ Μπουρστάιν ήταν μέλος εκείνης της ομάδας το 2004 και μου έχει πει πολλά για το πως είναι να παίζεις σε ένα φάιναλ φορ.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Η Ρεάλ απέδειξε ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα όταν νίκησε τρεις φορές της Βαλένθια. Είναι δυνατοί στη ρακέτα και μέρος της δουλειάς μου θα είναι να τους περιορίσω".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ