EUROLEAGUE

Κρστιτς: "Νίκη επί του ΠΑΟ και στη Μόσχα"

Κρστιτς: "Νίκη επί του ΠΑΟ και στη Μόσχα"
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε για το διπλό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, την ελπίδα για δεύτερη νίκη επί του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού αλλά και για το βραβείο του MVP για το μήνα Νοέμβριο

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το μήνα Νοέμβριο, πήγε στα χέρια του Νέναντ Κρστιτς ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, μίλησε για την τιμή που του έκανε η διοργανώτρια αρχή.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο 28χρονος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισήμανε: "Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Ήταν κάτι νέο για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού. Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα κι έγινε καλό παιχνίδι.

Ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά καταφέραμε να παλέψουμε. Παίξαμε απίστευτα καλή άμυνα στα τελεταία πέντε λεπτά του κανονικού αγώνα και χάρη στους Κιριλένκο, Κριάπα κατάφέραμε να στείλουμε το ματς στην παράταση. Είναι πάντα σκληρό να παίζεις εναντίον του Παναθηναϊκού.

Θυμάμαι ότι πριν το παιχνίδι κάποιος μου είπε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό για 6 ή 7 χρόνια. Ήταν μία μεγάλη νίκη για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε και στη Μόσχα. Κερδίζοντας μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δύο φορές σε λιγότερο από δύο μήνες θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Για το προσωπικό του βραβείο, επισήμανε: "Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω αυτό το βραβείο, οπότε είναι κάτι καινούριο για μένα. Αποδεικνύει ότι η ΤΣΣΚΑ παίζει πραγματικά πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Είναι πραγματικά εξαιρετικό να παίζεις για την ΤΣΣΚΑ. Υπάρχει τεράστια χημεία γύρω από αυτή την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ