EUROLEAGUE

Κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για το Final Four του Λονδίνου!

Κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για το Final Four του Λονδίνου!

Το Sport24.gr σε συνεργασία με το επίσημο site της Euroleague κάνει μια σούπερ προσφορά για όσους αναγνώστες θέλουν να βρεθούν στο Λονδίνο! Πάρτε μέρος και κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για τα 4 ματς του Final Four!

Το Πάσχα πέρασα, οι γιορτές και οι διακοπές ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κινούμαστε για τα καλά σε ρυθμούς Final Four της Euroleague .

Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα παλέψει και θα τα δώσει όλα για να κάνει το repeat και να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Το έργο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί της φετινής Euroleague, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι ταξιδεύουν με άγριες διαθέσεις στο Λονδίνο και θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό.

Θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή λίγο μετά 21:00, αφού η σπουδαία αναμέτρηση ξεκινά στις 19:00.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα πάντως, είναι πως σε συνεργασία με το επίσημο site της Euroleague σας προσφέρουμε δύο διπλά εισιτήρια και για τα 4 παιχνίδια του Final Four.

Αν είσαι φίλος του Ολυμπιακού ή απλά φίλος του αθλήματος, πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να βρεθείς εσύ μαζί με την παρέα σου στις εξέδρες της O2 Arena και ζήσε από κοντά τις τέσσερις μεγάλες αναμετρήσεις του Final Four της Euroleague !

Το Sport24.gr και η Euroleague προσφέρουν μόνο τα εισιτήρια των αγώνων (ημιτελικών, μικρού τελικού, τελικού) τα οποία θα παραλάβετε από το γήπεδο και όχι αεροπορικά εισιτήρια ή διαμονή στο Λονδίνο, τα οποία θα πρέπει να κανονίσετε μόνοι σας.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στις 15:00.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ