EUROLEAGUE

Καζλάουσκας: "Δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι"

CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ομάδα που "χτίστηκε" για να φτάσει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ, Γιόνας Καζλάουσκας την Εφές (video).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στοχεύει στην διατήρηση του αήττητου στην Ευρωλίγκα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου.

Ο προπονητής των Ρώσων, Γιόνας Καζλάουσκας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Τούρκους και τόνισε ότι χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή.

" Δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στο "Top-16" της Ευρωλίγκας. Η Εφές είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Τουρκίας και έχουν καλό ρυθμό μετά τις νίκες τους απέναντι σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε", τόνισε ο Καζλάουσκας και συμπλήρωσε:

" Το ρόστερ τους είναι πάρα πολύ καλό, διότι είναι μία ομάδα, η οποία "χτίστηκε" για να προκριθεί στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης".

Καούν: "Δυνατή ομάδα η Εφές"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάσα Καούν τόνισε: " Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο "Top-16" της Ευρωλίγκα και θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας. Η Εφές είναι μία δυνατή ομάδα, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι".

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ