EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Το α΄δεκ. θύμιζε χάντμπολ!"

Κατσικάρης: "Το α΄δεκ. θύμιζε χάντμπολ!"

Χαρούμενος που η Μπιλμπάο επικράτησε στο τελευταίο σουτ της Σιένα, ήταν ο Φώτης Κατσικάρης μετά τη νίκη-μισή πρόκριση της ομάδας του στους "8"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Μπιλμπάο κόντρα στη Σιένα με σκορ 60-59 για την 5η αγωνιστική του TOP -16 της Ευρωλίγκας, που ουσιαστικά χαρίζει στους Βάσκους τη μισή τους πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Κατσικάρης, τόνισε το κλειδί για την επικράτηση της ομάδας του ήταν η άμυνα σε παίκτες.

"Για πρώτη φορά το νικητήριο σουτ σε ένα σκληρό ματς είναι δικό μας. Η άμυνα που παίξαμε σε παίκτες όπως ο Άντερσεν ήταν το κλειδί. Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι, δεν παίξαμε το συνηθισμένο παιχνίδι μας, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά", σχολίασε ο Φώτης Κατσικάρης και συνέχισε:

"Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάμε σε μεγαλύτερο σκορ, αλλά μπορούμε επίσης να κερδίσουμε και σε ένα ματς με χαμηλό σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι θύμιζε περισσότερο χάντμπολ παρά μπάσκετ.

Ήξερα ότι το τελευταίο σουτ έπρεπε να γίνει από τον Ραούλ (σ.σ. Λόπεθ). Κάνει αυτού του είδους τα σουτ σε κάθε προπόνηση. Οι φίλαθλοι μας ήταν σημαντικοί για μία ακόμα φορά, οι παίκτες μου το ξέρουν αυτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ