EUROLEAGUE

Η συνεργασία του SPORT 24 με τη Euroleague

Η συνεργασία του SPORT 24  με τη Euroleague

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague ανακοίνωσε τη συνεργασία με το SPORT 24, που φέρνει στην οθόνη σας μέσω του Sport24.gr την ελληνική έκδοση της. "Είμαστε περήφανοι για αυτό" δήλωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Με υπότιτλο το "το SPORT 24 φιλοξενεί τον online προορισμό της Turkish Airlines Euroleague σε Ελλάδα και Κύπρο" η Euroleague ανακοίνωσε τη συνεργασία με την 24 MEDIA, που γέννησε το Euroleague Greece!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που φιγουράρει ως πρώτο θέμα στο site της διοργάνωσης, "η Euroleague και η 24 MEDIA, ο μεγαλύτερος ψηφιακός εκδοτικός όμιλος της Ελλάδας, ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας τους. Το Sport24.gr θα φιλοξενήσει τον online προορισμό για τους φιλάθλους της Turkish Airlines Euroleague σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η νέα ιστοσελίδα, που φιλοξενείται σε μια ειδική κατηγορία του Sport24.gr θα επιτρέπει στους χρήστες που παρακολουθούν τα νέα της Turkish Airlines Euroleague στην Ελλάδα, να έχουν πρόσβαση σε video highlights, σε νέα από κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους, σε εκτενείς αναλύσεις, δημοψηφίσματα, διαγωνισμούς, live στατιστικά, αποτελέσματα, κατατάξεις, πλήρη photogallery και πολλά ακόμη.

Κορυφαίοι μπασκετικοί δημοσιογράφοι της Ελλάδας όπως ο Γιάννης Φιλέρης, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, ο Μάνος Μίχαλος, η Νίκη Μπάκουλη, ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Γιάννης Ντεντόπουλος θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους στο νέο site. Επίσης φιλοξενούνται επίσημα blogs αθλητών όπως ο Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού και ο Ρόκο Ούκιτς του Παναθηναϊκού.

Όλο το multimedia υλικό στο νέο αυτό προορισμό θα συμπεριλαμβάνονται στο application του Sport24.gr για τα κινητά και τις ταμπλέτες.

Επιπροσθέτως οι φίλαθλοι θα μπορούν να ακολουθούν την Turkish Airlines Euroleague και στα social media.

Στο Facebook: facebook.com/EuroleagueGR

Στο Twitter: EuroleagueGR

"Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με έναν πρωτοπόρο όμιλο"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague δήλωσε ότι: "Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την κίνηση, σε μια από τις πιο σημαντικές αγορές για μας, την ελληνική. Η βάση των φιλάθλων στην Ελλάδα περίμενε πολύ καιρό για να μπορεί να απολαύσει όλες τις πληροφορίες για τη Turkish Airlines Euroleague στα ελληνικά και δουλέψαμε όλοι για να κάνουμε αυτή την επιθυμία να γίνει πράξη, με τον καλύτερο δυνατό συνεργάτη, το SPORT24, έναν πρωτοπόρο του είδους.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τέτοιου είδους εγχειρήματα που απευθύνονται στους αφοσιωμένους υποστηρικτές και περισσότερο στους Έλληνες φιλάθλους, που αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στη διοργάνωση. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να μας φέρει τη διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στον κόσμο".

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, διευθυντής Λειτουργίας και Περιεχομένου της 24 MEDIA πρόσθεσε ότι: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Turkish Airlines Euroleague, καθότι η συγκεκριμένη λίγκα έχει προσελκύσει τόσο μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον στους Έλληνες φιλάθλους, έχοντας -ελπίζουμε και στο μέλλον- συνεισφέρει εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία του αθλήματος.

Με δεδομένη την εξαιρετική μπασκετική κάλυψη του Sport24 και την μεγάλη εμπειρία της 24 Media σε διεθνή projects, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους στην Ελλάδα και την Κύπρο μια πολύτιμη υπηρεσία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ