EUROLEAGUE

Η άλωση της Βαρκελώνης: Part 2

Η άλωση της Βαρκελώνης: Part 2
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (25/4, 10μ.μ.-NS2) στη Βαρκελώνη και θέλει να γίνει η τρίτη ομάδα που "τσεκάρει" το εισιτήριο της για το Final-4, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της!

Αποστολή στη Βαρκελώνη: Αντωνία Μαραγούσια

Από τη στιγμή που το έκανε ήδη μία φορά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απόψε (25/4, 10μ.μ.-NS2) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Ο πέμπτος τελικός έφτασε και πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει ότι και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς... Τι; Μα, να αλώσει φυσικά το "Παλάου Μπλαουγκράνα" και να γίνει αυτός η τρίτη ομάδα της διοργάνωσης που "τσεκάρει" το εισιτήριο του για το Final-4 του Λονδίνου.

Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αλλά όταν φτάνεις μία σειρά στα πέντε ματς, την έχεις παλέψει πολύ σκληρά, δεν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Κι αυτήν έχουν στο μυαλό τους ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του. Ο Γιόνας Ματσιούλις το έθεσε πολύ καλά, χαρακτηρίζοντας το αποψινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τον αγώνα της χρονιάς.

Άλλωστε, όντως είναι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει σε νέο διπλό μέσα στη Βαρκελώνη, φτάνει να παίξει όπως στα πρώτα παιχνίδια. Χαμηλό τέμπο, καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και όχι βεβιασμένες επιθετικές ενέργειες, μπορούν να του εξασφαλίσουν πως θα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι κι από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ