ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Το ματς της χρονιάς με Μπαρτσελόνα"

Ματσιούλις: "Το ματς της χρονιάς με Μπαρτσελόνα"
Ματσιούλις Μπράμος INTIME SPORTS

"Ματς της χρονιάς", χαρακτήρισαν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού που αναχώρησαν της Τετάρτη για την Βαρκελώνη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε για την Βαρκελώνη λίγο μετά τις 11:00 το πρωί μαζί με 100 οπαδούς των πράσινων με πτήση τσάρτερ.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος από νωρίς, ενώ τελευταίοι που πήγαν στο αεροδρόμιο ήταν οι Σχορτσιανίτης, Μπράμος και Ματσιούλις.

Αποστολή: Αντωνία Μαραγούσια

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση και τόνισε πως αν πριν το ξεκίνημα της σειράς του έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός θα έφτανε στους "8" και μάλιστα στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι.

"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η πίεση πλέον έχει περάσει την Μπαρτσελόνα που έχει το ματς στην έδρα της. Αν λέγαμε από την αρχή της σειράς πως θα είχαμε φτάσει στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

Το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι πως χτίζουμε μία καινούργια ομάδα. Είμαστε σε μία περίοδο αναδόμησης. Προσπαθούμε με τα μέσα που έχουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Όπως έχει αλλάξει η ζωή μας έτσι έχει αλλάξει και το μπάσκετ".

Ούκιτς: "Έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά"

Από την πλευρά του Ρόκο Ούκιτς δήλωσε: " Στα πρώτα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο στο τελευταίο ενάμιση ματς μας εγκλώβισαν με την άμυνα ζώνης που έπαιξαν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το ξέρουμε αυτό.

Χρησιμοποιήσαμε αυτές τις επτά μέρες που είχαμε για να ξεκουράσουμε το κορμί και το μυαλό μας. έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Πέμπτης.

Μετά την ήττα μέσα στο γήπεδο μας θέλουμε να παίξουμε καλά για να ανακτήσουμε ξανά την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Όλα είναι θέμα ρυθμού και θα πρέπει να τον κρατήσουμε σε χαμηλό τέμπο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια".

Ματσιούλις: "Δουλειά μας να έχουμε πίεση"

Τέλος ο Γιόνας Ματσιούλης δήλωσε: "Ξέρουμε πως πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι. Θα δούμε πως θα πάει ο ρυθμός και θα πράξουμε ανάλογα μέσα στο παρκέ. Αναζητήσαμε κάποιες λύσεις για τη ζώνη και τις βρήκαμε.

Από τη στιγμή που κυνηγήσαμε μία φορά τον αντίπαλο και τα καταφέραμε όλα είναι πιθανά, αρκεί να έχουμε την ίδια απόδοση με το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη ζώνη που θα παίξει η Μπαρτσελόνα".

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πίεση, είπε: "Δουλειά μας είναι να έχουμε πίεση. Όλοι οι παίκτες έχουν. Είναι το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, από τοποίο θα εξαρτηθεί ποιος θα πάει στο final four. Είναι δυνατόν να μην αισθανόμαστε πίεση;"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ