EUROLEAGUE

Η ώρα του "break"

Η ώρα του "break"

Το πρώτο παιχνίδι δεν εξελίχθηκε θετικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα. Απόψε (17/4, 22:00) ήρθε η ώρα για το "διπλό".

Μετά τη βαριά ήττα της Τετάρτης (73-57), ήρθε η ώρα για τον Ολυμπιακό να αποδείξει πως το πάθημα τού έγινε μάθημα. Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται ξανά στη Βαρκελώνη (17/4, 22:00) θέλοντας να πάρουν την εκτός έδρας νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στο Final Four της Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε παίκτη που έχει στο ρόστερ του, την ώρα που η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί δίχως τον Μπραντ Όλεσον. Παρά την απουσία του γκαρντ των "μπλαουγκράνα", στο Stoiximan.gr το "διπλό" των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται σε απόδοση 3.80 .

Στο αποψινό παιχνίδι μεγάλο ρόλο θα παίξει και η απόδοση του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε άποντος την Τετάρτη, αλλά απόψε μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν βγει μάλιστα πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ( σε απόδοση 5.00 ), τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν τη νίκη. Πόσω μάλλον, αν -εν αντιθέσει με όσα έγιναν προχθές- είναι αυτοί που θα έχουν το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ( σε απόδοση 2.55 στο Stoiximan.gr ), μεταφέροντας την πίεση στην άλλη πλευρά.

Όπως και να έχει, απόψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του καλούνται να αποδείξουν πως το πάθημα της Τετάρτης τούς έγινε μάθημα. Να γίνει το 1-1, και εν συνεχεία να μεταφερθεί η σειρά στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ