EUROLEAGUE

Για την υπέρβαση με την Μπαρτσελόνα

Για την υπέρβαση με την Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία υπέρβαση για να καταφέρει να κάνει το "μπρέικ" με το... καλημέρα στη Βαρκελώνη, στον πρώτο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (9/4, 9μ.μ.-ΕΤ-1)

Τα πράγματα είναι απλά για τον Παναθηναϊκό. Ή θα μπει φοβισμένος στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και θα χάσει από το ξεκίνημα τις πιθανότητες που έχει για το "διπλό" ή θα μπει έχοντας άγνοια κινδύνου και θα προσπαθήσει να πάρει το "διπλό" που θα ισούται με χρυσάφι.

Διαλέγει και παίρνει στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (9/4, 9μ.μ.-ΕΤ-1).

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για τους "πράσινους", ωστόσο στόχος είναι να τον χτυπήσουν ούτως ώστε αφενός να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και αφετέρου να στείλουν ένα μήνυμα στην Μπαρτσελόνα.

Εφόσον, οι "πράσινοι" καταφέρουν να χτυπήσουν τους Ισπανούς στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν, να κουράσουν το Ναβάρο που θα παίξει αλλά προέρχεται από τραυματισμό και να επιβάλουν το ρυθμό τους, τότε θα έχουν πολλές ελπίδες για να πετύχουν κάτι καλό.

Άλλωστε, το άγχος δεν βαραίνει σε αυτή την περίπτωση του παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά εκείνους του Τσάβι Πασκουάλ. Στο μεταξύ, ο φυσικός ηγέτης των Καταλανών, Χουάν Κάρλος Ναβάρο όχι μόνο θα παίξει αλλά δήλωσε και ανυπόμονος για τους αγώνες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώνει ότι οι "πράσινοι" θα χρειαστούν τη βοήθεια όλων των παικτών τους, καθώς θα μεγαλώσει το "ροτέισον".

Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε υπογράμμισε πως το κλειδί των αγώνων με την Μπαρτσελόνα θα είναι η άμυνα, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις υπογράμμισε πως παρ' ότι ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη πλέον κάνει όνειρα για το Final-4.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ