EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Ανυπομονώ να παίξω με Παναθηναϊκό"

Ναβάρο: "Ανυπομονώ να παίξω με Παναθηναϊκό"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί απέναντι στο "τριφύλλι".

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πώς έκανε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών και θα παίξει απέναντι στους "πράσινους".

" Έκανα θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικός ο τραυματισμός και την Τρίτη θα είμαι μια χαρά", ήταν τα πρώτα του λόγια.

" Αυτή την στιγμή η σεζόν βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή καθώς διεκδικούμε την παρουσία μας στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αρκετά, όμως παραμένει μια έμπειρη ομάδα. Ελπίζω να έρθουν οι οπαδοί μας και να μας βοηθήσουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Προσωπικά, ήθελα ν' αντιμετωπίσω την συγκεκριμένη ομάδα γιατί όλοι θυμόμαστε τι συνέβη πριν από δύο χρόνια, κάτι που ελπίζω να μην επαναληφθεί", είπε στη συνέχεια.

Ο Ναβάρο στη συνέχεια μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του πριν από δύο χρόνια: " Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε καλά, νικήσαμε στον πρώτο αγώνα, η δεύτερη αναμέτρηση ήταν πολύ περίεργη και απο εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και αποκλειστήκαμε. Θα είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε το πλεονέκτημα έδρας αυτή την φορά και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε προ διετίας και όλοι ξέρετε τι έγινε".

Ο αρχηγός των Καταλανών στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα του "τριφυλλιού", ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Διαμαντίδη: " Έχουν αλλάξει αρκετά. Ο Διαμαντίδης είναι αυτός που δίνει ρυθμό στην ομάδα, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να προσέξουμε την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουμε μαζί μας τον Μάικλ.

Ξέρουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων. Είναι πολύ ικανός στο να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, σουτάρει τρίποντα και τον σέβομαι πάρα πολύ".

Πασκουάλ: "Θα δώσουμε το 200%!"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: " Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν τα πάντα σε αυτές τις αναμετρήσεις, η ομάδα θα δώσει το... 200% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε και να μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό, είναι κλειδί για μας το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας ήταν να φθάσουμε στα προημιτελικά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας για να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου, γι' αυτό αγωνιστήκαμε τόσους μήνες".

Στη συνέχεια είπε: " Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην ρακέτα με την παρουσία του Σχορτσανίτη, ενώ και οι περιφερειακοί μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο Τσαρτσαρής είναι πολύ ικανός στα κλεψίματα, ενώ και ο Γκιστ έχει την ικανότητα να κερδίζει πολλά φάουλ. Είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές, όμως η παρουσία του Διαμαντίδη δίνει σιγουριά στην ομάδα.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πιο αδύναμος σε σχέση με την ομάδα του 2011, όμως εγώ πιστεύω ότι φέτος έχουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που έκανε πολύ καλές προσθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχουν αποκτήσει πλέον δυναμική και χημεία, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ