EUROLEAGUE

Γεγονός της αγωνιστικής η πρώτη νίκη του κόουτς Γιασικεβίτσιους

Γεγονός της αγωνιστικής η πρώτη νίκη του κόουτς Γιασικεβίτσιους

Η Euroleague ξεχώρισε την πρώτη και ιστορική νίκη για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως κόουτς, το απίθανο τρίποντο του Ντίξον, η ασίστ του Ουοναμέικερ και η τάπα του Κούλεϊ στο Βελιγράδι.

Η δεύτερη μέρα της 4ης αγωνιστικής του TOP-16 ολοκληρώθηκε και η Euroleague ξεχώρισε τις καλύτερες στιγμές, αλλά και τα γεγονότα των αγώνων της Παρασκευής (22/1), στους οποίους τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Χίμκι - Μπάμπεργκ 78-61, Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός 75-55, Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε 100-106, Ερυθρός Αστέρας - Ουνικάχα Μάλαγα 87-73.

Nightly Notable: Η πρώτη νίκη του Γιασικεβίτσιους ως προπονητής στην Euroleague

Η Ζαλγκίρις νίκησε τον Ολυμπιακό με 75-55 στο Κάουνας και αυτή παράλληλα ήταν η πρώτη και ιστορική νίκη για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους στην Euroleague ως πρώτος προπονητής σε ομάδα. Η διοργανώτρια αρχή ξεχώρισε αυτή την στιγμή ως την κορυφαία της δεύτερης βραδιάς, για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Play of the Night: Το απίθανο τρίποντο του Μπόμπι Ντίξον

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Νταρουσάφακα εκτός έδρας, με τον Μπόμπι Ντίξον να σημειώνει ένα απίθανο τρίποντο, από το κέντρο του γηπέδου, σε... νεκρό χρόνο.

Block of the Night: To επιβλητικό μπλοκ του του Κούλεϊ

Η Μάλαγα μπορεί να ηττήθηκε στο Βελιγράδι, αλλά ο Τζακ Κούλεϊ φρόντισε να χαρίσει στο κοινό μία θεαματική φάση, δείχνοντας τις δυνατότητες του στην άμυνα.

Dunk of the Night: Το γεμάτο αυτοπεποίθηση κάρφωμα του Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος είναι στους MVP της αγωνιστικής, μας χάρισε το κάρφωμα της βραδιάς. Μπορεί να έχασε το πρώτο σουτ, αλλά στην δεύτερη του προσπάθεια δεν έδειξε έλεος.

Assist of the Night: Η έξοχη ασίστ του Ουοναμέικερ

Ο Μπραντ Ουοναμέικερ είναι από τους καλύτερους δημιουργούς στην φετινή Euroleague και συνεχίζει να μοιράζει έξοχες ασίστ στους παίκτες της Μπάμπεργκ.

Η ανασκόπηση της δεύτερης μέρας της 4ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague

Το "No Jump No Glory" της 4ης αγωνιστικής του TOP-16

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ