EUROLEAGUE

Final Four 2012: Sport24.gr... εγέρθητι!

Final Four 2012: Sport24.gr... εγέρθητι!
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ένα βήμα πριν τον τελικό, ο Ναβάρο και η Μπάρτσα, το μεγαθήριο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μια Πόλη που πολλοί διεκδίκησαν ιστορικά και αθλητικά, προφανώς γιατί αξίζει όσο λίγες. Το Final Four 2012 είναι εδώ και το Sport24.gr σηκώνεται όρθιο για να το καλύψει. Το απαιτούν (δημοκρατικά) οι αναγνώστες του. Have fun...

Με τις πιο κρίσιμες (και περισσότερο από ποτέ διαφορετικές) εκλογές να βρίσκονται σε εξέλιξη και τη μία διερευνητική εντολή να διαδέχεται την άλλη, ο ελληνικός μπασκετικός λαός ζητάει και ετοιμάζεται για αλλαγή σκηνικού. Το Final Four της Κωνσταντινούπολης είναι έτοιμο να αρχίσει ( έγινε η συνέντευξη Τύπου και βρισκόμαστε μία μέρα πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού) και το Sport24.gr έχει φορέσει τη μπασκετική και άκρως διαδικτυακά δημοσιογραφική στολή του, για σας το παρουσιάσει όσο πιο καθαρά, γρήγορα και διαδραστικά γίνεται.

Από την Πόλη έρχονται…

Ο Γιάννης Φιλέρης προσγειώθηκε την Τετάρτη 9/5 στο γήπεδο Σινάν Ερντέμ, τα γλυκά και τους παστουρμάδες, για να σας μεταδώσει με το δικό του τρόπο, όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ, να σας τροφοδοτήσει με ειδήσεις, σχόλια ΑΛΛΑ ΚΑΙ φωτογραφίες μέσω του Instagram του Sport24.gr, το οποίο έμαθε μέσα σε μία μέρα και τώρα ποιος τον πιάνει.

Μαζί του η Αντωνία Μαραγούσια τρέχει το ρεπορτάζ γύρω από τις ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, παίρνει δηλώσεις, συνεντεύξεις και προσπαθεί να σας κρατήσει απολύτως ενήμερους για το πιο ενδιαφέρον Final Four της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια. Και το λέμε αυτό γιατί, εκτός του ότι έχουμε τις 4 καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε ελληνικό τελικό το βράδυ της Κυριακής, αφού για πρώτη φορά οι δύο αιώνιοι δεν θα παίξουν στον ημιτελικό.

Και για όσους διαθέτουν Twitter η ψάχνουν μια πολύ καλή αφορμή για να αποκτήσουν, το @Sport24event και τα όσα τουιτάρονται εκεί, είναι το ιδανικό Follow.

Στο Newsroom του Sport24.gr

Η υπόλοιπη συντακτική ομάδα της αγαπημένης σας διαδικτυακής συνήθειες, θα τρέξει σε μπασκετικούς ρυθμούς όλο αυτό το πενθήμερο, με τον Βασίλη Δελή να ενορχηστρώνει (υπό το άγρυπνο βλέμμα του σε πορτοκαλί έκσταση Στέφανου Τριαντάφυλλου και του ποδοσφαιρικά σκεπτόμενου Ηλία Ευταξία), όντας άκρως μπασκετικός και τους υπολοίπους να ακολουθούν χωρίς ποδοσφαιρικές διαμαρτυρίες.

Ειδήσεις, Live περιγραφές αγώνων, φωτογραφίες, βίντεο από την Πόλη, όλη η ενημέρωση στο ιντερνετικό πιάτο σας, για να τρώτε από το πρωί ως αργά το βράδυ.

Και από το Live Studio του Sport24.gr…

Final Four 2012: Sport24.gr... εγέρθητι!

Και για να δώσουμε, ως συνήθως, και μια καινούρια εμπειρία πρώτα σε εσάς και κατά δεύτερο λόγο σε εμάς, το SPORT 24 θα μπει στο «γήπεδο» του Final Four με αναβαθμισμένο Video Chat , ώστε η διαδραστικότητα και κυρίως η παρέα που έχουμε δημιουργήσει μαζί σας, να πάει σε ένα άλλο επίπεδο (πώς λέμε «αυτή η σχέση πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο;»).

Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Μάνος Μίχαλος θα ντουετάρουν από το Live Studio του Sport24.gr απαντώντας στις ερωτήσεις, σχολιάζοντας το Final Four, μαζί με τον Γιάννη Φιλέρη από την Πόλη και guests ακόμη περισσότερους μπασκετικούς και από τους προαναφερθέντες.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη, 10/5 το βράδυ, λίγο μετά τις 23.00, για να ακολουθήσουν Video Chats και μετά τους ημιτελικούς και τους τελικούς, Παρασκευής και Κυριακής αντίστοιχα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Επειδή όμως οι βασικοί πρωταγωνιστές θέλουμε να είστε εσείς, σημειώστε από τώρα ότι:

Τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας θα μπορείτε να τα στέλνετε μέσα στην ειδική πλατφόρμα του Sport24.gr που θα υπάρχει εκείνη την ώρα, αλλά και μέσω του Twitter με το hashtag που χρησιμοποιούμε για το Final Four, το οποίο γράφεται #F4gr

Φυσικά για τους μυημένους στο Twitter οποιοδήποτε mention σε @Stefanos_Rose και @manmihalos θα απαντηθεί κατά το δοκούν.

Να έχουμε ένα καλό και ελληνικό Final Four, γιατί το χρειαζόμαστε. Καλή απόλαυση και οτιδήποτε θελήσετε, ξέρετε πού και πώς να μας βρείτε…

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ