EUROLEAGUE

EuroLeague Escape Room: Λύσε τους γρίφους, κλέψε το τρόπαιο και πήγαινε Final Four!

EuroLeague Escape Room: Λύσε τους γρίφους, κλέψε το τρόπαιο και πήγαινε Final Four!

Η Turkish Airlines EuroLeague και το Sport24.gr, συνεργάζονται με την GAME OVER και δημιουργούν το πρώτο αθλητικό Escape Room στην Ελλάδα! Πάρε την παρέα σου, λύστε τους γρίφους σε 60 λεπτά, κλέψτε το Κύπελλο και διεκδικήστε μία θέση στο Final Four της Πόλης!

Το πρώτο αθλητικό Escape Room είναι γεγονός! Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room ανοίγει τις πύλες του , προσφέροντας μία μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία στους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο. Μία πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα των adventure games, την οποία μπορείτε να ζήσετε πηγαίνοντας στο χώρο του GAME OVER: 1ος όροφος Village Shopping & more στου Ρέντη.

Δεν μιλάμε όμως απλά για μια εμπειρία, αλλά και για μια ευκαιρία, για μια τυχερή παρέα, να ζήσει από κοντά τη μαγεία της EuroLeague. Πώς; Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από το να περάσουν καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, προκειμένου να αποδράσουν από το δωμάτιο, μπαίνουν σε κλήρωση, όπου μία τυχερή παρέα 3-6 ατόμων θα παρακολουθήσει από κοντά το Final Four, που θα διεξαχθεί από 19 Μαΐου έως και 21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη!

EuroLeague Escape Room: Λύσε τους γρίφους, κλέψε το τρόπαιο και πήγαινε Final Four!

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room είναι το πρώτο μεγάλο outdoor project της 24Media και του Sport24.gr, του Νο1 ελληνικού αθλητικού site, το οποίο συνεργάζεται με την Turkish Airlines EuroLeague και την κορυφαία εταιρεία δημιουργίας Escape Room, την GAME OVER, για να σας προσφέρει ένα καταπληκτικό σενάριο, όπου καλείστε να κλέψετε το κύπελλο της διοργάνωσης, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο διαφημιστικό τρέιλερ της διοργάνωσης για τη σεζόν 2016-2017!

Το concept του δωματίου

Το Τρόπαιο της Turkish Airlines EuroLeague φυλάσσεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η αποστολή σας είναι να κλέψετε το πολύτιμο Τρόπαιο της Turkish Airlines EuroLeague. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μπείτε στο Μουσείο τη νύχτα, να παρακάμψετε τα συστήματα ασφαλείας και φυσικά να διαφύγετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από κανέναν.

Έχετε μπροστά σας 60 λεπτά, αρκετούς γρίφους εντός του δίχωρου δωματίου και απαιτείται πολλή σκέψη και ομαδική δουλειά για να φτάσετε στο Κύπελλο και ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four. Θα τα καταφέρετε;

Τι κερδίζετε

Μία τυχερή παρέα (3-6 άτομα) θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19-21 Μαΐου.

Το έπαθλο συμπεριλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για όλους τους αγώνες. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Turkish Airlines EuroLeague Escape Room μέχρι τις 23 Απριλίου 2017, κερδίζουν αυτόματα από μια συμμετοχή στην κλήρωση, ανεξάρτητα από το αν θα λύσουν τον γρίφο.

EuroLeague Escape Room: Λύσε τους γρίφους, κλέψε το τρόπαιο και πήγαινε Final Four!

Όσοι όμως λύσουν το γρίφο και αποδράσουν με το κύπελλο, διπλασιάζουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, κερδίζοντας μία επιπλέον συμμετοχή!

Γι' αυτό μην αργείτε. Κάντε κράτηση στο επίσημο site του Turkish Airlines EuroLeague Escape Room και... ετοιμάστε βαλίτσες για το Final Four Πόλης!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ