EUROCUP

Με "Οδύσσεια" ο Άρης στην Κλαϊπέντα

Με "Οδύσσεια" ο Άρης στην Κλαϊπέντα
Ομαδική Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ακόμη "Οδύσσεια" περίμενε την αποστολή του Άρη στο δρόμο προς την Κλαϊπέντα της Λιθουανίας ενόψει του τελικού πρόκρισης το απόγευμα της Τετάρτης (3/2, 19:00) στο δρόμο προς τους 16 του Eurocup κόντρα στη Νεπτούνας.

Ο Άρης μπορεί το απόγευμα της Τετάρτης (3/2, 19:00) να δίνει τελικό πρόκρισης στο δρόμο προς τους 16 του Eurocup κόντρα στη Νεπτούνας ωστόσο θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να φθάσει στην πόλη Κλαϊπέντα αφού θα αλλάξει τρία αεροπλάνα.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε χρειάστηκε να αλλάξει το δρομολόγιο με το οποίο η αποστολή του Άρη θα φτάσει στην μακρινή Κλαϊπέντα. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χρειαστεί τελικά να αλλάξει τρία αεροπλάνα και ακολούθως ένα 40λεπτο οδικώς για να φθάσει στη λιθουανική πόλη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το ταξίδι ξεκίνησε στις 16:30 από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με πρώτο προορισμό αυτό της Φρανκφούρτης. Η επόμενη πτήση είναι με προορισμό την Κοπεγχάγη και από την πρωτεύουσα της Δανίας για την πόλη Παλάνγκα της Λιθουανίας. Την πλησιέστερη στο Κλαϊπέντα. Την πόλη έδρα της Νεπτούνας όπου οι "κίτρινοι" αναμένεται να φτάσουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ακολούθησε το διπλό επί του ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την αποστολή να έφθασε στο Αλεξάνδρειο περίπου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναχώρησε μια μέρα πριν η αποστολή, χωρίς να προπονηθεί το πρωί ώστε αύριο Τρίτη (2/2) στην Κλαϊπέντα όντας άπαντες πιο ξεκούραστοι να προπονηθούνε.

Στα θετικά για τον Δημήτρη Πρίφτη εκτός της ανεβασμένης ψυχολογίας από το διπλό επί του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Σίμτσακ τελικώς γλίτωσε το διάστρεμμα με το οποίο φλέρταρε πέφτοντας στο παρκέ του PAOK Sports Arena και αποχωρώντας για τον πάγκο υποβασταζόμενος.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ