EUROLEAGUE

Έτοιμος για την Εφές ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την Εφές ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα (9/04) στις 18:00 την τελευταία του προπόνηση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας απέναντι στην Εφές (videos).

Ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα (9/04) στις 18:00 την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να πάρουν δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που θα δώσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα τους.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από τις αναμετρήσεις με τους Τούρκους βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς στο Φαληρικό Στάδιο βρέθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τους Πειραιώτες να είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα με την Εφές. Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πώς το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του, με τον Τζος Πάουελ να προσθέτει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ.

Ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος είχε μιλήσει και για τη νέα μπάλα της Ευρωλίγκας τόνισε πώς το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί είναι πολύ σημαντικό. Η Εφές δεν θα κάνει κανονική προπόνηση στο ΣΕΦ, αφού προτίμησε να προπονηθεί στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα το βράδυ (9/04) αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας για τον αυριανό (10/04) αγώνα.

Τέλος, θα πρέπει να πούμε ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο αύριο (10/04), καθώς έχουν απομείνει 3.800 απούλητα εισιτήρια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν θα έχουμε sold out στο παιχνίδι απέναντι στην Αναντόλου Εφές.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ