EUROLEAGUE

Χάινς: "Χαρούμενος που θα παίξουμε με αυτή την μπάλα"

Χάινς: "Χαρούμενος που θα παίξουμε με αυτή την μπάλα"
INTIME SPORTS

Η Ευρωλίγκα παρουσίασε στο ΣΕΦ τη νέα μπάλα με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες από εδώ και στο εξής. Διαβάστε τι είπε ο Κάιλ Χάινς για τη Spalding και για την Εφές

Στο ΣΕΦ, την έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης αποφάσισε η Ευρωλίγκα να παρουσιάσει τη νέα μπάλα με την οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες από εδώ και στο εξής και μέχρι το Final-4 του Λονδίνου.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Κίμων Στέφος, εκπρόσωπος της Ευρωλίγκας ο οποίος ανέφερε:

Κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αναντόλου Εφές για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας!

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σπίτι των πρωταθλητών Ευρώπης για να παρουσιάσουμε τη νέα μπάλα. Όπως ήδη γνωρίζετε έχουν γίνει διάφορες αλλαγές στην διοργάνωση, όπως αυτή στο "Top-16", την οποία και θεωρούμε πετυχημένη. Έχουν αλλάξει και οι ημέρες. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να κάνει το ντεμπούτο της η μπάλα unite. Θέλαμε να έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ κάτι το διαφορετικό, δεν θέλαμε να αλλάξουμε απλά χρώματα στη μπάλα".

Στη συνέχεια μίλησε, ο κύριος Ζαχαριάδης: "Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι είμαστε πραγματικά περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης και παρουσιάζουμε ένα προϊόν που αρμόζει στην διοργάνωση και στους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και έχουμε σκοπό να μείνουμε κοντά για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι παράξενο ότι για το ΝΒΑ είμαστε για 32 χρόνια κοντά του, δημιουργώντας τη μπάλα.

Πιστεύουμε ότι αυτοί που θα πρέπει να μιλήσουν για τη μπάλα είναι οι ίδιοι οι παίκτες και πραγματικά είμαστε διπλά χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον κύριο Χάινς".

Ο Κάιλ Χάινς από την πλευρά του είπε: "Όταν σκεφτόμαστε το μπάσκετ ειδικά στις ΗΠΑ, όλοι το έχουμε συνδυάσει με την Spalding. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και είναι καλό που θα είναι μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα παίζουμε με αυτή τη μπάλα.

Είναι μία όμορφη μπάλα και όταν την κοιτάξεις σου τραβάει την προσοχή. Όπως είπα και πριν είναι σημαντικό να έχει μία μπάλα η Ευρωλίγκα που αποτελεί σήμα κατατεθέν. Νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερη στο άγγιγμα, κάναμε τρεις - τέσσερις προπονήσεις και πιστεύω πώς εφαρμόζει καλύτερα στο χέρι μας".

Σε ερώτηση για τη σειρά των πλέι οφ με την Εφές επισήμανε: "Το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πολύ δυνατό ρυθμό. Το κλειδί για εμάς είναι να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε όλα όσα μπορούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά".

Για το πώς επηρεάζουν την ομάδα τα δύο προηγούμενα ματς που έχουν παίξει με την Εφές φέτος: "Δεν νομίζω πώς τα δύο προηγούμενα ματς θα επηρεάσουν τόσο εμάς όσο και την Εφές. Θα είναι μία δύσκολη σειρά. Η Εφές έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και πολύ ποιοτικούς γκαρντ. Θα παίξει σίγουρα ρόλο η άμυνα μας. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα παίξουν ρόλο τα δύο πρώτα παιχνίδια που έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ